Partnerles 15 maart Studio Vliegenbos

Ga je binnenkort bevallen? Deze partnerles is ideaal om je samen met je partner op een praktische manier voor te bereiden. Ook goed als opfrisser bij een tweede of zelfs derde kindje. De les is op zaterdag 15 maart van 13.30-15.30. Heb je je nog niet aangemeld? Stuur een bericht naar auroramarcia@hetnet.nl. De daarnavolgende zal zijn op zaterdag 24 mei in de Nieuwe Yogaschool (12 april is komen te vervallen).

De verschillende stadia van de bevalling worden besproken met de daarbij passende houdingen, massage- en ademtechnieken. Je partner leert jou fysiek en mentaal te ondersteunen, zodat hij niet werkeloos langs de kant hoeft te staan. Ter verduidelijking worden de functie en werking van het bekken, de baarmoeder en het middenrif  uitgelegd.  Tevens wordt in gegaan op de mogelijkheden tot pijnstilling en de invloed van hormonen tijdens de bevalling.

P1030302          P1030320

Je bent welkom vanaf 30 weken zwangerschap. De partnerles is ook toegankelijk voor mensen die geen zwangerschapsyoga lessen hebben gevolgd. Je partner is degene die je bij je bevalling ondersteunt. Meestal is dat de vader, maar dat kan ook iemand anders zijn, bijv je moeder of zus. Graag van te voren aanmelden i.v.m. het klaarleggen van de spullen. Trek beiden gemakkelijke kleding aan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *