Zondag 1 oktober webinar essentiële oliën tijdens de zwangerschap, bevalling en postpartum periode

Home essentials kit

Een druppel pepermunt onder je voeten om koorts te verlagen… een paar druppels citroen in je water om de lever te ondersteunen… een druppel lavendel op je kussen om heerlijk te kunnen slapen… Dit zijn slechts enkele voorbeelden hoe essentiële oliën je gezondheid kunnen ondersteunen.

Zeker als je zwanger bent is het belangrijk te kiezen voor 100% natuurlijke oliën die vrij zijn van synthetische stoffen en andere toevoegingen. Essentiële oliën van doTerra zijn 100% puur en veilig te gebruiken. Ze hebben een CPTG keurmerk en dat betekent dat ze vrij zijn van pesticiden en andere chemische stoffen. Ook bevatten ze geen geurstoffen en vulmiddelen. Bovendien beschikt doTerra over de technieken om precies die actieve werkzame stoffen uit de plantendelen te winnen zodat ze garant kunnen staan voor de veiligheid in het gebruik.

Wil jij meer weten over hoe je jouw gezondheid en dat van je (toekomstige) gezin op natuurlijke wijze kunt ondersteunen?

Meld je dan aan voor het webinar over de toepassingen van de doTerra Home Essentials starterskit met 10 prachtige oliën. Met deze kit in huis ga je alle dagelijkse ongemakken te lijf. De basiskit bevat 10 oliën die je kunt gebruiken tijdens je zwangerschap, je bevalling en bij de verzorging van je kindje. Leer over de eindeloze mogelijkheden van o.a. lavendel, citroen en pepermunt en hoe je deze oliën kunt toepassen. Helemaal gratis en vanuit je eigen luie stoel!

Aanmelden webinar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *