Ademcirkel voor zwangeren

Maandelijkse ademcirkel voor zwangere vrouwen

Donderdag 25 mei 19.00-21.00
Donderdag 22 juni 19.00-21.00
Wijkcentrum de Hyacinth (Anemoonstraat 25)

De maandelijkse Ademcirkel voor zwangeren is een bijeenkomst voor iedereen die zwanger is en het fijn vindt met andere zwangere vrouwen te verbinden en te delen.
Want delen, is helen.

De zwangerschap kan soms gepaard gaan met een rollercoaster aan wisselende emoties. Je hebt ineens de verantwoordelijkheid voor het nieuwe leven in je buik en dat kan nogal wat naar boven brengen.
En hoe geef jij gehoor aan je eigen gevoel, is daar ruimte voor?
Vaak lukt dat maar deels, of niet, met je partner en je naasten om je heen. Hoe fijn kan het dan zijn om samen te komen met andere zwangere vrouwen, in een setting die veilig voelt en ruimte biedt voor alles dat zich aandient? We komen samen in een ongedwongen en ontspannen sfeer, bewegen op muziek, om het lichaam vrij te maken van vastzittende spanningen. Door middel van dans of yogaoefeningen zetten we de energie in beweging, om vervolgens weer de stilte op te zoeken en te voelen wat er in ons leeft.

Door bewust te ademen blijven we bij ons gevoel en kan de energie getransformeerd worden. We maken ook gebruik van klank om letterlijk gehoor te geven aan ons gevoel. Voor veel vrouwen voelt dit als een enorme drempel, terwijl klank maken zo een waardevolle ondersteuning kan zijn tijdens je bevalling!
Je wordt uitgenodigd hier op een zachte wijze mee te experimenteren en het effect te ervaren van je eigen stemgeluid.

Er kunnen emoties naar de oppervlakte komen waar in het dagelijkse leven misschien geen ruimte voor is. Beter nu dan straks tijdens je bevalling! Alles mag er zijn en ik help je om dit te omarmen en weer los te laten. Door goed uit te ademen, want dat wordt vaak vergeten. 

In deze veilige intieme setting is er ruimte voor alles dat zich aandient hetgeen een dieper loslaten en ontspannen mogelijk maakt. We sluiten af met een extra lange eindontspanning en je gaat opgeruimd en uitgerust naar huis.

Deelname aan de Ademcirkel voor zwangeren is 35 euro per sessie, of 2 lessen van je rittenkaart. Thee en iets lekkers zijn daarbij inbegrepen.

Alle reserveringen en betalingen gaan via het Momoyoga reserveringssysteem, klik op deze link om naar de pagina te gaan en je ticket te kopen. Reserveer daarna je plek bij de betreffende Ademcirkel.

Vergoeding van de les
Je factuur kun je zelf downloaden vanuit je eigen account. Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (een deel van) de kosten van de lessen, afhankelijk van de voorwaarden en je verzekeringspakket. Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of je hiervoor in aanmerking komt. Yogoya is niet aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten of een andere erkende instantie. Yogoya werkt wel nauw samen met Verloskundigenpraktijk ’t Haagsch Geboortehuys. Op verzoek maak ik een aangepaste factuur voor je met daarop het logo van ’t Haagsch Geboortehuys. Dit is geen garantie voor vergoeding van de cursus, maar vergroot wel de kans. 

Testimonials

‘…onwijs bedankt voor de fijne zwangerschapsyoga en je oprechte interesse in je deelnemers.
ik heb het als een warm bad ervaren!…’

‘….Met dank aan jouw goede yoga lessen was ik goed in staat om de weeën op te vangen en de rust tussen de weeën te pakken. Ze vroegen na de bevalling zelfs of ik aan yoga had gedaan, dus die kun je in je zak steken!….’

Zorg goed voor jezelf en het kindje in je buik met zwangerschapsyoga.
Vragen?
Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op

%d bloggers liken dit: