Ademsessie-Geboorte

Ontspannen en ademen in praktische bevalposities

Tijdens deze sessie leer je alles over de geboorte van de baby. We gaan dieper in op de bekkenbodem en op het voelen van deze spiergroepen. Ook onderzoeken we tijdens deze sessie wat klank voor je kan betekenen. Durf jij geluid te maken? Wanneer we onze stem gebruiken maakt de trilling spanningen vrij in het lichaam. Bekijk onderstaande video ter inspiratie:
Youtube video Breathing technique during labor

Woensdag 16 november van 19.00-21.00 bij Yuwa Leefstijlclub (Kortestede 2C) voor 33 euro

Testimonials

‘….Ik wil je bij deze nog bedanken voor de fijne lessen. Qua ademhalings oefeningen heb ik er echt veel aan gehad! Ik had het niet verwacht maar goed ademhalen is echt de enige manier om de pijn van de weeën op te vangen!…’

Ik vind dat iedere zwangere vrouw dit zichzelf en haar kindje zou moeten gunnen. Wat een eye-opener, inspiratie en fijne bekrachtiging :-).
Ik kijk nu niet meer op tegen de bevalling, maar zie ernaar uit – als bijzonder inwijdingsmoment – en dat is een shift in mijn bewustzijn geweest. “

Vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet!

%d bloggers liken dit: