Basisworkshop Bevallen-ontsluiting

Tijdens deze sessie leer je vooral om aanwezig te zijn in de buik en in het bekkengebied. Je oefent met een geboortebal, een stoel, kussens en alle andere hulpmiddelen die er nodig zijn om jou een zalige diepe ontspanning te laten ervaren, in praktische geboortehoudingen. Tijdens deze sessie ligt de focus op de ontsluiting: wat is er nodig om het lichaam volledig te laten openen?

De workshop is bedoeld voor iedere zwangere vrouw die er klaar voor is zich mentaal en fysiek te gaan voorbereiden op de naderende geboorte van haar kindje. Een avond om heerlijk even tot jezelf te komen en te genieten van de rust en ontspanning.

Woensdag 18 januari van 19.15-21.15 bij Yuwa Leefstijlclub (Kortestede 2C) voor 33 euro

Reviews

‘….Ik wil je bij deze nog bedanken voor de fijne lessen. Qua ademhalings oefeningen heb ik er echt veel aan gehad! Ik had het niet verwacht maar goed ademhalen is echt de enige manier om de pijn van de weeën op te vangen!…’

Ik vind dat iedere zwangere vrouw dit zichzelf en haar kindje zou moeten gunnen. Wat een eye-opener, inspiratie en fijne bekrachtiging :-).
Ik kijk nu niet meer op tegen de bevalling, maar zie ernaar uit – als bijzonder inwijdingsmoment – en dat is een shift in mijn bewustzijn geweest. “

Vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet!

%d bloggers liken dit: