Algemene voorwaarden

Inschrijvingen gelden in volgorde van binnenkomst. Je bent verzekerd van een plek wanneer het lesgeld is ontvangen. Je kunt automatisch betalen via Ideal door gebruik te maken van het reserveringssysteem www.momoyoga.nl/yogoya

De yogastudio in ’t Haagsch Geboortehuys biedt ruimte aan maximaal zes deelnemers en daarom worden de volgende spelregels gehanteerd:

  • je kunt met je tegoed zover vooruit reserveren als je wilt
  • bij verhindering meld je je tijdig af via je account zodat je plek vrijkomt voor iemand anders
  • annuleren tot 24 uur van tevoren is geheel kosteloos.
  • bij annuleren binnen 24 uur voor aanvang wordt de les in rekening gebracht, tenzij de les wordt overgenomen door een deelnemer van de wachtlijst! Alsnog tijdig afmelden dus, dan is die kans het grootst.

Na 37 weken wordt aangeraden per les te reserveren.
Niet opgemaakte lessen van een rittenkaart kunnen niet worden gerestitueerd tenzij de les onverwachts wordt geannuleerd vanwege persoonlijke omstandigheden van de docent.
Bij een vroegtijdige geboorte, dat wil zeggen voor 37 weken zwangerschap, of in geval van een ziekenhuisopname of wanneer op doktersadvies de lessen moeten worden gestaakt kunnen de gemiste lessen van een rittenkaart worden gecompenseerd.
Compensatie gebeurt in de vorm van een YOGOYA tegoed bon.
De YOGOYA tegoedbon kan worden gebruikt voor een persoonlijk afgestemd oliën pakket dat dezelfde waarde vertegenwoordigt, hormoonyoga, strandyogalessen of ontspanningssessies met de PSiO relaxatie- en lichtherapiebril.

Wachtlijst
Is een les vol gereserveerd dan kom je op de wachtlijst. Het komt vrij regelmatig voor dat er op het laatste moment een plek vrijkomt. Is dit het geval dan ontvang je via de mail een geautomatiseerd bericht vanuit het reserveringssysteem.

Disclaimer
Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. YOGOYA en Aurora van den Berg kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of letsel van de cursist opgelopen vóór, tijdens of na de les als gevolg van yogabeoefening.