Algemene voorwaarden

Inschrijvingen gelden in volgorde van binnenkomst. Je bent verzekerd van een plek wanneer het lesgeld is ontvangen. Je kunt automatisch betalen via Ideal door gebruik te maken van het reserveringssysteem www.momoyoga.nl/yogoya

Voorwaarden annuleren zwangerschapsyoga
Je kunt zoveel lessen reserveren als je wilt. Annuleren tot 24 uur van tevoren is kosteloos. Bij annuleren binnen 24 uur voor aanvang wordt de les in rekening gebracht.

Voorwaarden annuleren cursussen en workshops
Tot een week voor aanvang van de cursus of workshop is annuleren kosteloos, daarna wordt bij annulering door de cursist de helft van het cursusbedrag in rekening gebracht. YOGOYA behoudt zich het recht voor de cursus of workshop te annuleren bij onvoldoende inschrijvingen (minder dan 3) tot uiterlijk 1 week voor aanvangsdatum. Betaalde cursusgelden zullen dan worden geretourneerd. Wanneer je om medische redenen de cursus (tijdelijk) moet staken, vindt er geen lesgeldrestitutie plaats. Wel zal worden gekeken naar de mogelijkheid om lessen in te halen op een andere dag of lokatie. Echter hiervoor kan geen enkele garantie worden gegeven. Als deelname vanwege een medische oorzaak niet meer mogelijk is kunnen de gemiste lessen worden vergoed in de vorm van een YOGOYA tegoedbon.

Deelname aan de lessen geschiedt volledig op eigen risico. YOGOYA en Aurora van den Berg kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor evt. schade of letsel van de cursist opgelopen vóór, tijdens of na de les als gevolg van yogabeoefening.