Basisworkshop Bevallen met Partner

Met zelfvertrouwen je bevalling tegemoet samen met je partner

Wil jij je graag goed voorbereiden op de bevalling samen met je partner in groepsverband?
Tijdens deze workshop leer je alles wat je wilt weten over ontspannen en het opvangen van de weeën tijdens de bevalling en oefen je samen met je partner geboortehoudingen, adem- en massagetechnieken.   

Voor aanvang van de workshop bekijken jullie de video ‘hoe ga je om met pijn tijdens de bevalling’. Hierin wordt uitgelegd hoe de bevalling verloopt, hoe de baarmoeder werkt en welke hormonen van belang zijn. Je bekijkt deze video van 25 minuten thuis, samen met je partner zodat de theoretische basis is gelegd. Zo is er meer tijd en ruimte tijdens de workshop voor de praktische beoefening.

Invulling workshop

  • oefenen van verschillende geboortehoudingen 
  • oefenen van buik-en flankademhaling voor ontspanning en het opvangen van de weeën, met ondersteuning van de adem met de handen door de partner
  • oefenen van verschillende massagetechnieken

Nadat je deze workshop hebt gevolgd,

  • ga je positief en met meer zelfvertrouwen je bevalling tegemoet
  • durf je je beter over te geven aan de weeën
  • heb je duidelijke handvatten die je kunt inzetten tijdens je bevalling
  • weet je partner wat te doen om je daarbij te helpen en hoe een grote steun voor je te zijn.

De  Basisworkshop Bevallen met je Partner is op woensdag van 19.15-21.15 bij Yuwa Leefstijlclub (Kortestede 2c) en de investering bedraagt 69 euro per koppel.

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (een deel van) de kosten van de lessen, afhankelijk van de voorwaarden en je verzekeringspakket.
Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of je hiervoor in aanmerking komt. Yogoya is niet aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten of een andere erkende instantie.
YOGOYA werkt wel nauw samen met Verloskundigenpraktijk ’t Haagsch Geboortehuys en je ontvangt op verzoek een factuur met het logo van het Haagsch Geboortehuys.
Dit is echter geen garantie voor vergoeding van de cursus.

Testimonials

‘…Ik heb enorm baat gehad bij de cursus, ik mag echt totaal niet klagen over mijn bevalling. Mijn man heeft mij ook super goed begeleid maar het kwam toch vooral door de cursus dat het zo goed ging…”

Bahar Karacabey 

‘….De bevalling is echt heel erg goed verlopen en heb een hele snelle bevalling gehad. Heb mega veel aan je instructies gehad en ben op m’n hurken bevallen. Zonder verdoving. Vond het echt heel goed te doen het bevallen. Dank voor de instructies…”

Ga vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet!

Bij vragen, vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op

%d bloggers liken dit: