Ademcirkel voor zwangere vrouwen

Samen met andere vrouwen verbinden en delen, een avond helemaal voor jezelf

Nieuw: Ademcirkel voor zwangere vrouwen.
Donderdag 25 mei 19.15-21.00
Wijkcentrum Hyacinth den Haag, Anemoonstraat 25

De maandelijkse Ademcirkel voor zwangeren is een bijeenkomst voor iedereen die zwanger is en het fijn vindt met andere zwangere vrouwen te verbinden en te delen.
Want delen, is helen.

De zwangerschap kan soms gepaard gaan met een rollercoaster aan wisselende emoties. Je hebt ineens de verantwoordelijkheid voor het nieuwe leven in je buik en dat kan nogal wat naar boven brengen.
En hoe geef jij gehoor aan je eigen gevoel, is daar ruimte voor?
Vaak lukt dat maar deels, of niet, met je partner en je naasten om je heen. Hoe fijn kan het dan zijn om samen te komen met andere zwangere vrouwen, in een setting die veilig voelt en ruimte biedt voor alles dat zich aandient? We komen samen in een ongedwongen en ontspannen sfeer, bewegen op muziek, om het lichaam vrij te maken van vastzittende spanningen. Door middel van dans of yogaoefeningen zetten we de energie in beweging, om vervolgens weer de stilte op te zoeken en te voelen wat er in ons leeft. Door bewust te ademen blijven we bij ons gevoel en kan de energie getransformeerd worden. We maken ook gebruik van klank om letterlijk gehoor te geven aan ons gevoel. Voor veel vrouwen voelt dit als een enorme drempel, terwijl klank maken zo een waardevolle ondersteuning kan zijn tijdens je bevalling!
Je wordt uitgenodigd hier op een zachte wijze mee te experimenteren en het effect te ervaren van je eigen stemgeluid.

Deelname aan de Ademcirkel voor zwangeren is 27,50 per sessie, of 2 lessen van je rittenkaart.

Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende Ademcirkel op donderdag 25 mei, van 19.15-21.00.

Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (een deel van) de kosten van de lessen, afhankelijk van de voorwaarden en je verzekeringspakket.
Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of je hiervoor in aanmerking komt. Yogoya is niet aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten of een andere erkende instantie.
YOGOYA werkt wel nauw samen met Verloskundigenpraktijk ’t Haagsch Geboortehuys en je ontvangt op verzoek een factuur met het logo van het Haagsch Geboortehuys.
Dit is echter geen garantie voor vergoeding van de les.

Testimonials

‘…Ik heb enorm baat gehad bij de cursus, ik mag echt totaal niet klagen over mijn bevalling. Mijn man heeft mij ook super goed begeleid maar het kwam toch vooral door de cursus dat het zo goed ging…”

Bahar Karacabey 

‘….De bevalling is echt heel erg goed verlopen en heb een hele snelle bevalling gehad. Heb mega veel aan je instructies gehad en ben op m’n hurken bevallen. Zonder verdoving. Vond het echt heel goed te doen het bevallen. Dank voor de instructies…”

Vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet.

Heb je vragen? Vul onderstaande formulier in en ik neem zsm contact met je op

Een WordPress.com website

%d bloggers liken dit: