DoTerra essentiële oliën product informatie en bestellen

Zoals dat vaker gaat kwam ik op geheel toevallige wijze in aanraking met de essentiële oliën van doTerra. Ik ben dol op raw chocolate van Shining mama Ioana Voiculescu en ik bestel met enige regelmaat een doosje bij haar. Toen ik in november 2016 bij haar thuis een bestelling kwam ophalen zag ik de oliën en vertelde zij mij er alles over. En nog belangrijker, ik mocht ze ruiken, voelen, proeven, kortom ervaren (ze gebruikt de olien ook in haar chocola kwam ik toen achter, mjammie!). Ik zat op dat moment laag in mijn energie en ik kon wel wat ondersteuning gebruiken. Twee uur later ging ik helemaal bedwelmd de deur uit en had ik mijn eerste bestelling geplaatst.

Sindsdien ben ik verkocht en nemen de oliën en supplementen van doTerra een belangrijke plaats in in mijn leven.
Ik geloof dat de zuivere essentiële oliën een grote bijdrage kunnen leveren aan ieders gezondheid en deel graag mijn kennis over het gebruik en de toepassingen van de oliën. Ze zijn 100% natuurlijk en zuiver en doTerra beschikt over zeer vooruitstrevende technieken om alleen die bestanddelen eruit te halen, die werkzaam en wenselijk zijn. Mogelijk schadelijke stoffen uit de plantendelen worden verwijderd waardoor doTerra de veiligheid garandeert voor kleine kinderen, zwangere vrouwen en ouderen, mits de juiste doseringen worden toegepast.

Ik geloof dat heling op 4 verschillende niveaus mag plaatsvinden: fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel. Het mooie van de essentiële oliën is dat ze een krachtige werking kunnen hebben op je lichaam, je emoties, je denken en je ziel. Alle vier de niveaus dus.

Op www.mydoterra.com/yogoya vind je meer informatie over de producten van doTerra. Op deze website vind je ook de verkoopprijzen.

Wil je slechts een of enkele flesjes of bijvoorbeeld een diffuser aanschaffen, zonder inschrijving, dan kan dat via mij, je betaalt dan de verkoopprijs. Aan het begin van de maand plaats ik mijn bestelling. Levering duurt meestal ongeveer een week en je kunt je bestelling dan afhalen bij mij thuis of in het Haagsch Geboortehuys. Je betaalt dan geen verzendkosten.

Met een eigen account krijg je je bestellingen thuis gestuurd. Wel zo gemakkelijk en bovendien ontvang je dan 25% korting. Deze korting kan ook nog eens flink oplopen als je deelneemt aan het punten spaarsysteem met een maandelijkse bestelling van minimaal 1 productpunt, je verzendkosten ontvang je dan bijvoorbeeld terug in punten. Het gebruik van de oliën, supplementen en verzorgingsproducten van doTerra wordt op die manier steeds leuker.

De toepassingen van de oliën zijn eindeloos en misschien vraag je je af hoe te beginnen. Ik adviseer je graag over het gebruik en je keuze welke oliën op een zo voordelig mogelijke manier te bestellen. Neem voor advies of bestellen contact met mij op via auroramarcia@hetnet.nl of bel 0621216250

Via deze website kan je je registreren voor een 25% kortingsaccount. Je kunt dit zelf doen, maar graag help ik je daarbij.

Voor een 25% kortingsaccount betaal je eenmalig €25,- inschrijfkosten. Als je je inschrijft met een zogenaamde enrollment kit dan betaal je geen inschrijfkosten. Ik help je graag bij je keuze voor een passende starterskit.

Wil je meer weten over de olien maak dan een afspraak voor een consult bij mij thuis waarbij ik je er alles over kan vertellen en zodat je zelf de olien kunt ervaren. Of neem deel aan een van de workshops of webinars. We kijken dan naar je gezondheidsdoelen en welke olien en/of supplementen het beste passen bij jou en/of je gezin.

De Home Essentials enrollment kit wordt geleverd met een petal diffuser. Ik krijg veel vragen over het gebruik van deze diffuser. Daarom hier een instructievideo over het gebruik en schoonmaken van de diffuser:

DoTerra Petal Diffuser instructievideo

Deel hier je ervaring!