Essentiële oliën

Ik geloof dat heling op 4 verschillende niveaus mag plaatsvinden: fysiek, mentaal, emotioneel, en spiritueel. Het mooie van essentiële oliën is dat ze een krachtige werking kunnen hebben op je lichaam, je emoties, je denken en je ziel. Alle vier de niveaus dus.

Zuivere essentiële oliën van doTerra kunnen mijns inziens een grote bijdrage leveren aan ieders gezondheid. Ze zijn 100% natuurlijk en zuiver en doTerra beschikt over zeer vooruitstrevende technieken om alleen die bestanddelen eruit te halen, die werkzaam en wenselijk zijn. Mogelijk schadelijke stoffen uit de plantendelen worden verwijderd waardoor doTerra de veiligheid garandeert voor kleine kinderen, zwangere vrouwen en ouderen, mits de juiste doseringen worden toegepast

Op www.mydoterra.com/yogoya vind je meer informatie over de producten van doTerra. Je vind er ook de verkoopprijzen. Je kunt een of enkele flesjes bestellen en ook kan je je registreren met een eigen 25% kortingsaccount.

Met een eigen account krijg je je bestellingen thuis gestuurd. Wel zo gemakkelijk en bovendien ontvang je 25% korting. Deze korting kan ook nog eens flink oplopen als je deelneemt aan het punten spaarsysteem met een maandelijkse bestelling van minimaal 1 productpunt, je verzendkosten ontvang je dan bijvoorbeeld terug in punten. Het gebruik van de oliën, supplementen en verzorgingsproducten van doTerra wordt op die manier steeds leuker. Voor een 25% kortingsaccount betaal je eenmalig €25,- inschrijfkosten. Als je je inschrijft met een zogenaamde enrollment kit dan betaal je geen inschrijfkosten. Ik help je graag bij je keuze voor een passende starterskit.

Wil je verzendkosten besparen dan kan je ook via mij een of enkele flesjes bestellen. Een keer in de maand plaats ik mijn bestelling. Levering duurt gemiddeld een week en je kunt je bestelling dan afhalen bij mij thuis, in ’t Haagsch Geboortehuys, of in Zinaaz tijdens de uren dat ik daar lesgeef.

De toepassingen van de oliën zijn eindeloos en misschien vraag je je af hoe te beginnen. In de leeromgeving van YOGOYA-academy vind je onder ‘essentiele olien tijdens de zwangerschap’ veel informatie over de toepassingen tijdens de zwangerschap en bevalling. Daar vind je ook informatie over het door mij persoonlijk samengestelde geboortekitje (op de afbeelding bovenaan de pagina). Je vindt het geboortekitje in de winkel van deze website

Deel hier je ervaring!