DoTerra essentiele olien produktinfo

Zoals dat vaker gaat kwam ik op geheel toevallige wijze in aanraking met de essentiele olien van doTerra. Ik ben dol op raw chocolate en in DenHaag bestelde ik met enige regelmaat een doosje bij Shining mama Ioana Voiculescu. Toen ik bij haar thuis een bestelling kwam ophalen zag ik de olien en verteld zij mij er alles over. Twee uur later ging ik helemaal bedwelmd de deur uit en had ik mijn eerste bestelling geplaatst.

Sindsdien ben ik verkocht en nemen de olien een belangrijke plaats in mijn leven in.
Ik geloof dat de zuivere essentiele olien van doTerra een grote bijdrage kunnen leveren aan ieders gezondheid en wil daarom anderen leren over het gebruik en de toepassingen van de olien. Ze zijn 100% natuurlijk en zuiver.

Ik geloof dat heling op 5 verschillende niveaus mag plaatsvinden, namelijk op fysiek, mentaal, emotioneel , relationeel en spiritueel niveau. Het mooie van de olien is dat ze een krachtige werking kunnen hebben op je lichaam, je emoties, je denken, je relaties en je ziel. Alle vijf de niveaus dus

Wil je meer weten over de olien maak dan een afspraak voor een consult bij mij thuis waarbij ik je er alles over kan vertellen en zodat je zelf de olien kunt ervaren. Of neem deel aan een van de workshops of webinars. We kijken dan naar je gezondheidsdoelen en welke olien en/of supplementen het beste passen bij jou en/of je gezin.

Op deze website vind je meer informatie over de produkten van doTerra. Op de website vind je de verkoopprijzen. Wil je een bestelling plaatsen neem dan contact met mij op zodat ik je kan laten zien hoe je met 25% korting kan bestellen en hoe je deze korting kunt laten oplopen tot uiteindelijk 55%.

De Home Essentials enrollment kit wordt geleverd met een getal diffuser. Kim krijg veel vragen over het gebruik van deze diffuser. Daarom hier een instructievideo over het gebruik en schoonmaken van de diffuser:

DoTerra Petal Diffuser instructievideo

Rijtje_olien

Laat hier je mailadres achter en ontvang de gratis webinar over essentiele oliën tijdens de zwangerschap,bevalling en postpartum periode

Je ontvangt alleen informatie over oliën en zwangerschap