Natural Birth & Fitness ball

Heb jij al zo’n mooie geboortebal in huis? Een geboortebal is een praktisch hulpmiddel. Je kunt hem tijdens je bevalling gebruiken ter ondersteuning op de grond, bank of bed om op te rusten. Heerlijk om vol overgave de bal te omarmen voor een diepe ontspanning tussen de weeen door! Maar je kunt er uiteraard ook op zitten. Doordat de bal zacht is behoudt het bekken haar beweeglijkheid en kan je lekker heen en weer wiegen en help je je baby op haar weg naar buiten. Of dansen! In het volgende leuke filmpje zie je hoe Deana een wee opvangt al ‘dansend’ op haar bal.

Niet alleen tijdens de bevalling maar ook ervoor en erna is het een handig en leuk hulpmiddel. Zit je veel achter je bureau doe dan je bureaustoel de deur uit en vervang deze door de bal! Het stimuleert de doorbloeding en een juiste zithouding. Zeker bij bekkenklachten een aanrader.

Na de bevalling kan je er stevig op oefenen om weer in vorm te komen. En ik heb gemerkt dat babies het ook heerlijk vinden. Vorige week nog tijdens de cursus babymassage: baby Luna was onrustig en wilde maar niet stoppen met huilen. Ik nam haar in mijn armen, ging zitten op de bal en op en neer wiegend viel zij in een diepe slaap! Ikzelf zit nog regelmatig op mij bal achter mijn bureau. Gewoon, omdat ik het prettig vind. De actieve houding houd je alert en maakt dat je veel fitter achter je bureau zit.

 

2 gedachtes over “Natural Birth & Fitness ball

 1. Jikke zegt:

  Hoihoi,
  Graag zou ik weten wat de bal kost en wat de levertijd is? Ben 19 augustus uitgerekend 😊
  Hoor graag van je

  Groetjes Jikke

  • Aurora Marcia zegt:

   Hallo Jikke,
   De bal kost €29,50 en ik heb nog een voorraadje dus kan hem een dezer dagen versturen als je wilt. De verzendkosten neem ik voor eigen rekening. Als je het bedrag overmaakt en mij je adres stuurt zorg ik dat hij z.s.m.op de bus gaat!
   Warme groet, Aurora

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s