Online Basistraining Bevallen YOGOYA-academy

De Online Basistraining Bevallen van YOGOYA-academy is in eerste instantie bedoeld als aanvulling op de cursussen.

Het materiaal heb ik in  de loop der jaren ontwikkeld omdat er veel vraag bleek te zijn naar oefeningen om thuis te doen. Mijn stem wordt altijd als zeer prettig ervaren, zo nu en dan kreeg ik zelfs va een cnursist de vraag of ze mij mee kon nemen naar de bevalling 🙂

Vandaar dat ik ben begonnen met het opnemen van audios en deze nu online beschikbaar stel.

De Online Basistraining Bevallen sluit naadloos aan op de  wekelijkse zwangerschapsyoga lessen  maar kan ook worden gebruikt als basis om beter te leren ontspannen en ademen, ook als je geen lessen volgt bij mij

Klik hier voor meer informatie over de Online Basistraining Bevallen