Online zwangerschapscursussen

Online zwangerschapsyoga maandabonnement

Wil je je graag thuis goed voorbereiden op de bevalling?
Volg je al een geboortecursus maar heb je behoefte aan meer oefeningen om je lichaam vertrouwd te maken met onder andere geboortehoudingen en ademtechnieken? Met het Online zwangerschapsyoga maandabonnement heb je toegang tot meer dan 20 videolessen zwangerschapsyoga en praktische lessen gericht op de bevalling.

Je kunt een maand lang onbeperkt online zwangerschapsyoga videolessen volgen met de meest uiteenlopende themas.
Met een duidelijk onderscheid tussen lessen met themas voor het tweede trimester en lessen met themas voor het derde trimester die specifiek gericht zijn op de bevalling.

Themas voor het tweede trimester:

Gronding, kracht, balans en stabiliteit, meer ruimte in het bovenlichaam, heupen openen, stretchen en relaxen, het bekken, zorg goed voor je rug, ontspannen zitten, omkeringen en zwaartekracht, gronding.

Themas voor het derde trimester

-Angst en paniek, hoe ga je daarmee om?, de bevalling, geboortehoudingen, ontsluitingsweeen opvangen, puffen en wegzuchten van de weeen, de persfase, persrichting oefenen 

Online zwangerschapsyoga van YOGOYA is geschikt voor iedereen die zwanger is, in het tweede of derde trimester.

Het online zwangerschapsyoga maandabonnement kost € 27,- per maand en gaat direct in op het moment van registratie (let op je registreert zelf direct na betalen, klik op de knop ‘naar YOGOYA’). 

Ja dit wil ik!

Wil je graag een keer een online les thuis uitproberen?
Vul hieronder je gegevens in voor een gratis eerste videoles ‘de bevalling in vogelvlucht’

Deel hier je ervaring!