Ontspannen Bevallen groepslessen op lokatie

Op lokatie

Ontspannen Bevallen cursussen op lokatie is weer mogelijk!
Volwassenen onderwijs en andere activiteiten zijn fysiek toegestaan in besloten ruimten. De geboortecursussen kunnen daarom weer plaatsvinden in de besloten cursusruimte van ’t Haagsch Geboortehuys op de Stevinstraat Scheveningen.

Dus wil jij lekker bewegen EN ontspannen en je tegelijkertijd goed voorbereiden op de geboorte van je kindje? In een kleine groep met andere zwangere vrouwen? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor deze cursus.

De cursus omvat vier lessen op vrijdagochtend 19 en 26 maart en 2 en 9 april van 10.30-12.00 waarbij we op gaan zoek naar geboortehoudingen die bij jou passen om je zo comfortabel mogelijk te voelen. Daarbij maak je gebruik van hulpmiddelen zoals een geboortebal, een stoel, kussens en dekens. Je raakt vertrouwd met deze hulpmiddelen en leert hoe ze te gebruiken om de belangrijke fysieke overgave mogelijk te maken, zodat je lichaam zich kan openen.

We zullen veel bewegen, het lichaam soepel en losmaken.
Maar ook veel ontspanning en stilte ervaren, waarbij we de schone kunst van het niet-doen ervaren, zodat alles wat zich aandient zich moeiteloos kan ontvouwen.

De cursus Ontspannen Bevallen is een zeer praktische cursus, met geïntegreerde geboortehoudingen en toegepaste ademoefeningen zodat je vol vertrouwen in je eigen lichaam, de geboorte van je kindje tegemoet kan gaan.

De kosten voor deze cursus van vier lessen zijn 99 euro.
Aansluitend is het mogelijk een partnersessie te boeken.

Gebruik onderstaande button om je aan te melden voor deze cursus

Aanmelden cursus Ontspannen Bevallen