Privé lessen

De privé lessen zijn op lokatie, meestal op je eigen huisadres en samen met je partner. Je hoeft de deur niet uit en de les(sen) worden helemaal afgestemd op jou en je partner.
Hoe fijn is dat?

We werken aan de houdingen die voor jou het beste werken om te ontspannen en te bewegen. We doen ademoefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt en we oefenen massagetechnieken samen met je partner.

Daarbij vertel ik natuurlijk over de bevalling en je kunt alles rustig thuis nalezen en oefenen want je krijgt toegang tot de Online Basistraining Bevallen van yogoya-academy. Deze training zit boordevol audio-oefeningen om heel gericht het ademen te oefenen (denk aan bijvoorbeeld buikademhaling, puffen en weeën wegzuchten en een ademtechniek voor de zogenaamde persfase). Daarnaast biedt de training informatie en oefeningen om de bekkenbodem te versoepelen en ontspannen. Vanaf het moment van aanmelden krijg je toegang tot deze training zodat je daar thuis al mee aan de slag kunt.
Er zijn twee mogelijkheden:
– Het Mooi Bevallen Vip Privé: 2 x 90 min
Dit pakket bestaat uit twee privé lessen van anderhalf uur.
De eerste les ligt de nadruk op ontspanning en ademhaling en doorlopen we de gehele ontsluitingsfase. De tweede les herhalen we dat wat gewenst is en behandelen we de geboorte van je kindje met de mogelijke ademtechnieken die bij jou passen.
Tussen de eerste en tweede les zitten bij voorkeur enkele weken zodat je de lesstof kunt implementeren en kunt werken aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Je zult zien dat jij en je partner na de tweede les vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. De investering voor deze privé cursus bedraagt €165,-.

– Mooi Bevallen Prive: 1 x 120 min
Tijdens een les van 2 uur behandelen we de hele bevalling.
Ideaal als opfriscursus bij een tweede of derde kindje of als de bevalling al snel nadert.
De investering voor deze privé les bedraagt €119,50,-.
Je ontvangt van mij een factuur en afhankelijk van je zorgverzekeraar en je verzekeringspakket wordt deze al dan niet vergoed. Informeer hiernaar!

Voor boekingen vul onderstaande formulier in zodat ik al je benodigde gegevens heb.
Er zal vertrouwelijk met je gegevens worden omgegaan. Nadat ik je aanvraag heb ontvangen neem ik z.s.m. telefonisch contact met je op voor een eerste afspraak.

Voor boekingen en betalen ga naar www.momoyoga.nl/yogoya.
Maak een account aan, ga naar mijn lesrooster, selecteer het gewenste pakket en betaal met Ideal.
Nadat je betaling is ontvangen ontvang je van mij een link met een datumplanner voor een eerste afspraak. Binnen maximaal 3 werkdagen krijg je toegang tot de online training zodat je je vast kunt inlezen en kunt beginnen met ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Heb je nog vragen, bel mij gerust voor meer informatie of stel je vragen door middel van onderstaande contactformulier.

Deel hier je ervaring!