Privé lessen

Vanwege de Corona maatregelen worden alle lessen op dit moment online aangeboden. Kijk daarom onder zwangerschapsyoga/online zwangerschapsyoga voor alle mogelijkheden voor een goede voorbereiding op je bevalling


De privé lessen zijn op lokatie, op je eigen huisadres en samen met je partner.
Je hoeft de deur niet uit en de les(sen) worden helemaal afgestemd op jou en je partner.
Hoe fijn is dat?

Privé lessen kunnen helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Ik geef hier de meest gebruikte opties, wil je het liever anders ingevuld neem dan met mij contact op om dit te bespreken.

Het Mooi Bevallen VIP Privé pakket: 2 lessen van 90 min. inclusief online Basistraining Bevallen

Dit pakket bestaat uit twee privé lessen van anderhalf uur plus de online Basistraining Bevallen.
De eerste les ligt de nadruk op ontspanning en ademhaling en kijken we wat voor jou werkt om goed te kunnen ontspannen gedurende de ontsluitingsfase. De tweede les herhalen we dat wat gewenst is en behandelen we de geboorte van je kindje met de mogelijke ademtechnieken en geboortehoudingen die bij jou passen. Tijdens de lessen vertel ik natuurlijk over de bevalling en is er ruimte voor al jullie vragen. Tussen de eerste en tweede les zitten bij voorkeur enkele weken zodat je de lesstof kunt implementeren en kunt werken aan datgene wat voor jou belangrijk is. Je maakt daarbij gebruik van het online materiaal met audio oefeningen en videos.

Vanaf het moment van registratie krijg je toegang tot dit materiaal zodat je daar thuis al mee aan de slag kunt. Meer informatie over deze training vind je hier

Je zult zien dat jij en je partner na de tweede les vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. De investering voor deze privé cursus bedraagt 225 euro.

Mooi Bevallen privé pakket: 1 les van 120 min inclusief online Basistraining Bevallen

Tijdens één les behandelen we de hele bevalling en deze optie is zeer geschikt als het einde van de zwangerschap snel nadert. We werken aan de houdingen die voor jou het beste werken om te ontspannen en te bewegen. We doen ademoefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt, geboortehoudingen en eventueel massagetechnieken samen met je partner.
Je maakt gebruik van het online materiaal met ontspanningsoefeningen en ademoefeningen. De investering voor dit pakket bedraagt 149 euro.

Mooi Bevallen privé 1 les van 90 min

Tijdens één les behandelen we de hele bevalling en deze optie is zeer geschikt als het einde van de zwangerschap snel nadert. We werken aan de houdingen die voor jou het beste werken om te ontspannen en te bewegen. We doen ademoefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt, geboortehoudingen en eventueel massagetechnieken samen met je partner. Ideaal ook als opfriscursus bij een tweede of derde kindje. De investering voor één sessie bedraagt 109 euro.

Je kunt betalen via het momoyoga reserveringssysteem.
Log in met je account op www.momoyoga.nl/yogoya, ga naar mijn lesrooster, selecteer het gewenste pakket en betaal met Ideal.

Heb je gekozen voor een pakket met de online training? Binnen maximaal 3 werkdagen voeg ik je toe aan de online training en je kunt meteen aan de slag!

Heb je nog vragen, neem dan telefonisch contact met mij op voor advies op maat, of vul onderstaand contactformulier in.

Deel hier je ervaring!