Mooi bevallen VIP Privé

Het Mooi Bevallen Vip Privé pakket bestaat uit twee privé lessen van anderhalf uur, bij jou thuis samen met je partner.  Je hoeft de deur niet uit en de lessen worden helemaal afgestemd op jou en je partner. Hoe fijn is dat?

We werken aan de houdingen die voor jou het beste werken om te ontspannen en te bewegen.
We doen ademoefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt en we oefenen massagetechnieken samen met je partner.
Daarbij vertel ik natuurlijk over de bevalling, en je kunt alles rustig thuis nalezen want je krijgt beschikking over het online cursusmateriaal inclusief een aantal audio oefeningen.
Als bonus ontvang je van mij een sample pakket doTerra essentiele olien die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap, de bevalling of de periode erna.
Ook weer speciaal afgestemd op jouw behoeftes.
De investering voor deze prive cursus bedraagt €165,-.
Je ontvangt van mij een factuur en afhankelijk van je zorgverzekeraar en je verzekeringspakket wordt deze al dan niet vergoed. Informeer hiernaar!
Nadat de betaling binnen is ontvang je van mij  het lesmateriaal zodat je je vast kunt inlezen en kunt beginnen met ademhalingsoefeningen. Tussen de eerste en tweede les zitten bij voorkeur enkele weken zodat je de lesstof kunt implementeren en kunt werken aan datgene wat voor jou belangrijk is.

Je zult zien dat jullie na de tweede les vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan.

Lijkt dit je wat? Vul dan onderstaande formulier in zodat ik al je benodigde gegevens heb. Er zal vertrouwelijk met je gegevens worden omgegaan. Nadat ik je aanvraag heb ontvangen neem ik z.s.m. telefonisch contact met je op om twee data in te plannen.

Heb je vragen, bel of mail mij gerust voor meer informatie.

Deel hier je ervaring!