Privé lessen

De privé lessen zijn op lokatie, op je eigen huisadres en samen met je partner.
Je hoeft de deur niet uit en de les(sen) worden helemaal afgestemd op jou en je partner.
Hoe fijn is dat?

We werken aan de houdingen die voor jou het beste werken om te ontspannen en te bewegen. We doen ademoefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt en we oefenen massagetechnieken samen met je partner.

Daarbij vertel ik natuurlijk over de bevalling en je kunt alles rustig thuis nalezen en oefenen want je krijgt toegang tot de Online Basistraining Bevallen van yogoya-academy. Deze training zit boordevol audio-oefeningen om heel gericht het ademen te oefenen (denk aan bijvoorbeeld buikademhaling, puffen en weeën wegzuchten en een ademtechniek voor de zogenaamde persfase). Daarnaast biedt de training informatie en oefeningen om de bekkenbodem te versoepelen en ontspannen. Vanaf het moment van aanmelden krijg je toegang tot deze training zodat je daar thuis al mee aan de slag kunt.
Meer informatie over deze training vind je hier

Privé lessen kunnen helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Ik geef hier de meest gebruikte opties, wil je het liever anders ingevuld neem dan met mij contact op om dit te bespreken.

Het Mooi Bevallen VIP Privé pakket: 2 x 90 min. inclusief online training

Dit pakket bestaat uit twee privé lessen van anderhalf uur.
De eerste les ligt de nadruk op ontspanning en ademhaling en doorlopen we de gehele ontsluitingsfase. De tweede les herhalen we dat wat gewenst is en behandelen we de geboorte van je kindje met de mogelijke ademtechnieken en geboortehoudingen die bij jou passen. Tussen de eerste en tweede les zitten bij voorkeur enkele weken zodat je de lesstof kunt implementeren en kunt werken aan datgene wat voor jou belangrijk is.
Je zult zien dat jij en je partner na de tweede les vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan. De investering voor deze privé cursus bedraagt €165,-.

Klik hier voor inzage in mijn agenda en om je eerste les te reserveren
Direct betalen en registreren Mooi Bevallen VIP privé pakket

Mooi Bevallen Privé pakket: 1 x 120 min. inclusief online training

Tijdens een les van 2 uur behandelen we de hele bevalling en deze optie is zeer geschikt als het einde van de zwangerschap snel nadert en als de bevalling dus al snel nadert.
Ideaal ook als opfriscursus bij een tweede of derde kindje. Je krijgt toegang tot de online training zodat je alles nog even op je gemak thuis kunt doornemen en oefenen.
De investering voor deze complete privé-cursus bedraagt €119,50,-.


Mooi Bevallen Privé: 1 x 90 min.

Tijdens een les van anderhalf uur behandelen we de hele bevalling en deze optie is ook zeer geschikt als de bevalling al snel nadert of als opfriscursus bij een tweede of derde kindje. Je krijgt geen toegang tot de online training.
De investering voor deze privé-les bedraagt €80,-.

Je ontvangt automatisch een factuur en afhankelijk van je zorgverzekeraar en je verzekeringspakket wordt deze al dan niet vergoed. Informeer hiernaar bij je zorgverzekeraar.

 

Je kunt ook betalen via je bestaande momoyoga account.
Log in op je account op www.momoyoga.nl/yogoya, ga naar mijn lesrooster, selecteer het gewenste pakket en betaal met Ideal. Binnen maximaal 3 werkdagen voeg ik je toe aan de online training zodat je alvast kunt beginnen met inlezen en met de ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op per telefoon of mail of vul onderstaand contactformulier in.

Deel hier je ervaring!