Zwangerschapscursus privé / met partner

Wil je graag privé een cursus volgen?
Alleen of samen met je partner of iemand anders die jou tijdens de bevalling ondersteunt?
Dat kan bij één van de locaties van ’t Haagsch Geboortehuys of bij jou thuis.
Voor privé aan huis worden extra reiskosten berekend.
Bekijk hieronder de opties voor privé lessen, alleen of samen met je partner.
Op dit moment zijn er alleen online lessen mogelijk.
Klik op onderstaande link voor informatie over de online sessie met partner van Natuurlijk Bevallen op maandag 8 februari

NATUURLIJK BEVALLEN ONLINE MET PARTNER


ONTSPANNEN BEVALLEN PRIVÉ
2 sessies 90 min met partner plus online modules

Dit pakket bestaat uit 2 sessies van 90 minuten met partner PLUS online materiaal met de modules Ademhaling, Bekkenbodem training, Geboortehoudingen en de Bevalling.
De eerste les ligt de focus op de fase van ontsluiting en kijken we wat voor jou goed werkt om te kunnen ontspannen. De tweede les herhalen we dat wat gewenst is en behandelen we de geboorte van je kindje met de mogelijke ademtechnieken en geboortehoudingen die bij jou passen. Tijdens de lessen vertel ik natuurlijk over de bevalling en is er ruimte voor al jullie vragen. Tussen de eerste en tweede les zitten bij voorkeur enkele weken zodat je de lesstof kunt implementeren en kunt werken aan datgene wat voor jou belangrijk is. Je maakt daarbij gebruik van het online materiaal met audio oefeningen en video. Je zult zien dat jij en je partner na twee lessen vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan.
Dit pakket kost 225 euro

ONTSPANNEN BEVALLEN PRIVÉ
1 sessie 120 min met partner plus online modules

1 sessie van 2 uur met partner PLUS online materiaal met de modules Ademhaling, Bekkenbodem training, Geboortehoudingen en de Bevalling. Tijdens één les behandelen we de hele bevalling van A tot Z.
We werken aan de houdingen die voor jou het beste werken om te ontspannen en te bewegen.
We doen ademoefeningen die afgestemd zijn op wat jij nodig hebt, geboortehoudingen en eventueel massagetechnieken samen met je partner. Verder oefen je thuis met het online materiaal met ontspanningsoefeningen en ademoefeningen.
Dit pakket kost 160 euro

ONTSPANNEN BEVALLEN PRIVÉ
1 sessie 60 min met partner

Wat hebben jullie op dit moment nodig?
Tijdens een telefonisch consult vooraf bespreken we het thema van de les, gericht op wat de partner kan doen om jou te ondersteunen: geboortehoudingen, massagetechnieken, ademhaling of iets anders.
Een sessie van 60 minuten met partner kost 80 euro

ONTSPANNEN BEVALLEN PRIVÉ
1 sessie 60 min zonder partner

Wat heb jij op dit moment nodig?
Tijdens een telefonisch consult vooraf bespreken we het thema van de les: verlichting van klachten tijdens de zwangerschap, ademhaling, geboortehoudingen, bekkenbodem training, jij kiest zelf waar je de focus op wilt leggen.
Een sessie van 60 minuten kost 60 euro