Privé bevalcursus aan huis


Een privé bevalcursus aan huis heeft veel voordelen.
Vooral bij de wens voor een thuisbevalling is het fijn om te weten welke mogelijkheden er zijn in je eigen huis. Maar ook als je naar het ziekenhuis gaat breng je toch ook een groot deel van (het begin van) de bevalling thuis door en kan het fijn zijn om te onderzoeken wat er in de eerste fase bij jou thuis mogelijk is.

Voorafgaand aan de les houden we een telefonische intake. Dit is een kort orienterend gesprekje zodat ik goed kan afstemmen op jullie persoonlijke situatie. Wat zijn jullie wensen en waar mag de aandacht naar toe gaan? Wat willen jullie graag leren en wat verwacht je van de les?

Privé-les thuis klaarzetten
Tijdens een bevalling maak je gebruik van diverse hulpmiddelen. Zet het volgende klaar: een stoel zonder armleuningen, een aantal kussens, een zachte deken, een yogamat of vloerkleedje en als je hebt een geboortebal (opgeblazen :)) of poef of iets dergelijks.

Privé-les boeken
Vul onderstaande contactformulier in voor een aanvraag voor een privé beval-cursus. Ik neem dan telefonisch contact met je op om af te stemmen op jouw/jullie persoonlijke wensen en we maken een afspraak. Of bel direct: 0621216250

Privé bevalcursussen, individueel of met partner, zijn mogelijk op donderdagmiddag tussen 13.30-17.00.

Kosten privé-les aan huis:
1 x 90 minuten 120 euro
2 x 90 minuten 220 euro

De meeste verzekeringsmaatschappijen vergoeden (een deel van) de kosten van de lessen maar dit is afhankelijk van de voorwaarden en je verzekeringspakket.
Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of je hiervoor in aanmerking komt. Yogoya is niet aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten of een andere erkende instantie.
YOGOYA werkt wel nauw samen met Verloskundigenpraktijk ’t Haagsch Geboortehuys en je ontvangt achteraf een factuur met het logo van ’t Haagsch Geboortehuys.