Singing circle

Hart vuur

Iedere eerste donderdag van de maand van 19.30-21.30 organiseer ik samen met Dymphi Peeters een Singing Circle in den Haag in Wajid. Een avond van verstilling en verdieping, waarbij de klanken van onze eigen stem ons dichter bij onze eigen waarheid brengen.

Data najaar 2017: 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december

Eerst warmen we lichaam en stem op en dan speelt Dymphi op Kora (afrikaanse harp) of harmonium, maar ook vanuit volledige stilte laten we klank ontstaan.
Dit kan vrij improviserend of met behulp van bestaande mantrateksten. Alles wat zich aandient mag er zijn. Klank krijgt de vrije ruimte, we zingen vrij van oordeel, in verbinding met onszelf EN de ander, want wij zij EEN.

Het geheel wordt ondersteund met doTerra essentiele olien. Intuïtief maak ik een aantal keren een keuze en laat ik de olie de kring rondgaan, zodat je de olie kunt inhaleren of op handen of gezicht kunt aanbrengen en de olie extra lang kunt laten inwerken. De oliën zijn een prachtige aanvulling op het geheel en werken in op fysiek, emotioneel, mentaal, relationeel en spiritueel niveau.

Na het zingen is er ruime gelegenheid om even bij te komen met een kopje thee.

Onderstaande fragment geeft een sfeerimpressie weer

https://www.facebook.com/dymphi.peeters/videos/1015411

Iedereen is welkom om deel te nemen, ook als je alleen wilt luisteren, voelen en ervaren ben je van harte welkom.

Reacties van een vorige bezoeker:
“Het was heerlijk, interessant, rakend, intense, subliem, fijn, pijnlijk en alles tegelijk ♥ Groot dank, Dymphi en Aurora, het was precies wat ik nog had. Tot een volgende keer, hopelijk snel” – Ioana

“Beautiful evening where can you listen to the concert and be the concert at the same time ? A continous timeless flow of creativity from start to end After a working day looking at the clock” – Rob

Contact en reserveringen
Stuur een email naar dymphi.peeters@gmail.com om je plek te reserveren of bel 0644676082. Entree €17,50, b
etalingen graag contant (en indien mogelijk gepast) aan de deur
Adres: Wajid Osho Meditatie Centrum, Prins Hendrikplein 1, Den Haag
Aanvang 20.00u
Dymphi: http://www.dymphipeeters.nl/

Liefs, Aurora en Dymphi

Dymph en au