Natuurlijk Bevallen cursus

Gedurende de zomerperiode worden alle zwangerschapscursussen online aangeboden.
Kijk daarom onder zwangerschapsyoga/online zwangerschapsyoga voor alle online mogelijkheden voor een goede voorbereiding op je bevalling.
Na de zomer worden de groepslessen op lokatie hervat.
Wil je op de hoogte blijven?
Meld je aan voor de nieuwsbrief voor nieuwe cursusdata in het nieuwe seizoen 2020-2021

Natuurlijk bevallen met massage, acupressuur en essentiële oliën is een cursus van slechts één bijeenkomst samen met je partner.
Aanvullend ontvang je toegang tot online cursusmateriaal waarmee je thuis aan de slag kunt.

Volg de basiscursus (uitstekend geschikt als ‘opfriscursus’ bij een tweede of derde kindje) of de cursus Natuurlijk Bevallen PLUS bij een eerste bevalling.

Deze cursus wordt gegeven in samenwerking met Charlotte van den Ende-Simons, arts voor integrale geneeskunde. De cursussen vinden plaats in ’t Haagsch Geboortehuys.

Kijk op www.natuurlijkbevallen.nu voor meer informatie

Vanwege de Corona maatregelen worden alle lessen op dit moment online aangeboden. Kijk daarom onder zwangerschapsyoga/online zwangerschapsyoga voor alle mogelijkheden voor een goede voorbereiding op je bevalling

Een gedachte over “Natuurlijk Bevallen cursus

  1. Roy de Letter schreef:

    Er wordt vaak gezegd dat je als man alleen maar de hand van je vrouw kunt vast houden tijdens de bevalling en afwachten. Dat was niet mijn insteek. Samen met mijn vrouw hebben we de cursus Natuurlijk Bevallen gevolgd. Acupressuur, ademtechnieken, vele nuttige handvatten kwamen langs die een man tijdens de bevalling kan toepassen. Ik kan het elke man aanraden die meer wil bijdragen aan een bevalling.

Deel hier je ervaring!