Workshop Ontspannen Bevallen in ’t Haagsch Geboortehuys

De workshop Ontspannen Bevallen wordt ongeveer eenmaal per maand aangeboden in ’t Haagsch Geboortehuys op de Stevinstraat.
De cursusruimte is een besloten ruimte en biedt voldoende plek aan een kleine groep deelnemers om vrij te kunnen bewegen.
Klik op de gewenste datum om je aan te melden voor de betreffende dag.

Zaterdag 24 april 10.30-12.45 (nog 2 plaatsen beschikbaar)
Zaterdag 29 mei 10.30-12.45
Zaterdag 3 juli 10.30-12.45

Deze workshop is bedoeld voor de zwangere vrouw die op praktische wijze geboortehoudingen, ontspannings- en ademtechnieken eigen wil maken.

Fysieke ontspanning
Tijdens de workshop ervaar je wat het is om heel diep te ontspannen.
We gaan op zoek naar geboortehoudingen die bij jou passen om je zo comfortabel mogelijk te voelen. Daarbij maak je gebruik van hulpmiddelen zoals een geboortebal, een stoel, kussens en dekens. Je raakt bekend met deze hulpmiddelen en leert hoe ze te gebruiken zodat je in totale overgave kunt gaan, opdat je lichaam zich kan openen.

Ervaren
De workshop wordt ondersteund met muziek en essentiële olien, zodat het een complete ervaring zal zijn van diepe ontspanning en heling.
Alleen op dit niveau van ontspanning kan de aangeboden informatie volledig worden geïntegreerd en opgeslagen zodat je er op een later moment, tijdens je bevalling, op terug kunt vallen.
Hierdoor zal je vol zelfvertrouwen op onbevangen wijze het bijzondere avontuur van de geboorte van je kindje tegemoet kunnen gaan.

De workshop is van 10.30-12.45 en de kosten bedragen 47 euro per persoon. Dit is inclusief thee en wat lekkers.
De workshop wordt gegeven in de cursusruimte van ’t Haagsch Geboortehuys in de Stevinstraat nr 94.
Wil je meedoen wees er dan op tijd bij; het aantal plaatsen is beperkt. Bij minder dan 3 aanmeldingen wordt de workshop geannuleerd.