Strandyoga

In april 2021 gaan de strandyoga lessen weer van start op woensdagochtend bij Pier32 (strandslag 6, Zuiderstrand den Haag).

Even lekker opladen op het strand.
Het oude loslaten en nieuwe energie tot je nemen zodat je je weer als herboren voelt.

Het strand is wat mij betreft de ultieme plek om yoga te beoefenen, langs de vloedlijn is de energie namelijk het sterkst voelbaar. Daar waar lucht, water en aarde samenkomen is de elektromagnetische kracht heel goed waar te nemen als je je ervoor openstelt en kan je letterlijk je batterijtje weer opladen. Met de blote voeten in het zand (earthing) is een fantastische manier om weer te gronden en de verbinding met de aarde te herstellen. Iets wat we doorgaans in het dagelijkse leven niet meer ervaren door het dragen van schoenen.

Doe je mee?
Meld je dan aan via het momoyoga reserveringssysteem.
Zo heb ik zicht op het aantal deelnemers en dat is gemakkelijk met betalingen. Maar gewoon aanwaaien en ouwerwets cash betalen kan ook nog gewoon.

Kleed je lekker warm met verschillende laagjes (wol en windjack).
En neem een handdoek, mat of kleed mee om op te liggen.

Een losse les kost 10 euro. Je kunt per les betalen of kiezen voor een 5- (45 euro) of 10- (80 euro) rittenkaart. De rittenkaarten zijn een seizoen geldig en kunnen alleen online worden geboekt. De strandyogalessen gaan door tot de herfstvakantie.

De strandyoga les is toegankelijk voor iedereen, ook als je zwanger bent!

Direct aanmelden

logo buitenyoga
Buiten-yoga.nl official partner

2 gedachten over “Strandyoga

  1. marion schreef:

    Wat heerlijk deze ochtend, na een frisse duik , met flinke wind , met aurora yoga gedaan op strand, mooi begin van de dag…. aanrader! Gr Marion

Deel hier je ervaring!