Zen Mama & Baby

Een holistische cursus voor moeder en kind

Voor meer bewustzijn van je lichaam. Ontspannen, ademen en nieuwe energie. Voorkom of verminder klachten en geniet meer van je zwangerschap met deze vorm van yoga

Alleen of samen met je partner geboortehoudingen, massage- en ademtechnieken oefenen, acupressuur en andere praktische tools eigen maken.

Een holistische cursus voor moeder en kind. Voor het vinden van een nieuwe balans tussen zelfzorg en de zorg voor je kindje.

Testimonials

‘…Het geven van de babymassage en het oefenen van verschillende yogaposities voor jezelf is een perfecte combinatie na de bevalling. Je komt tijdens de lessen op een zeer aangename wijze dichter bij je pasgeboren kind. Mijn dochter heeft onwijs van de massage genoten. Nadat we de cursus hebben afgerond geef ik haar nog steeds af en toe een massage en hebben we zo nog steeds veel plezier van de cursus. Ook leer je om je te concentreren op je eigen herstel. Deze holistische aanpak om moeder en kind de ruimte te geven beviel me uitermate goed. De groepsgrootte is zodanig aangepast dat Aurora intensief op de wensen van iedere deelnemer kan ingaan. Na de les voel je je rustig en gefocust en heb je een speciale band met je kind opgebouwd. Ik kan iedere jonge moeder aanraden om deze cursus te volgen…”

Ga vol vertrouwen de geboorte van je kindje tegemoet! Bij vragen, vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op

%d bloggers liken dit: