Home

cropped-yogoya-logo

Hallo,

ik ben Aurora, moeder van een prachtige dochter en samenwonend met mijn partner en dochter in ons fijne huis dicht aan zee in Den Haag.

Ik zing, ik dans, ik geniet en ik leef in verbinding met mijzelf en iedere dag kijk ik hoe ik een nog betere versie van mijzelf kan leven en hoe ik de wereld en de mensen om mij heen met mijn energie kan dienen.

Ik hoop anderen te inspireren ook hun beste leven te leiden door op een bewuste manier te leven en voor zichzelf te zorgen. Want als je je bewust bent van wat zich binnenin jou afspeelt dan kan je creëren wat je wilt en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ik geloof namelijk dat iedereen zijn eigen werkelijkheid creëert met zijn mindset.

En door positief af te stemmen ontstaat er flow, kunnen er magische momenten ontstaan en gebeuren er soms wonderen.

Op deze website vind je mijn aanbod op het gebied van zwangerschap en bevallen, strandyoga, essentiele olien van doTerra en singing circles.

Heb je een vraag?
Misschien vind je hier het antwoord.
En anders mag je mij altijd mailen of bellen en ik zal je met liefde verder helpen.

Liefs,
Aurora

 

Deel hier je ervaring!