Home

Mijn naam is Aurora van den Berg en ik begeleid zwangere vrouwen in de voorbereiding op de geboorte van hun kindje. Ik ben moeder van een prachtige dochter en samenwonend met mijn vriend en dochter in ons heerlijke huis dicht aan zee in Den Haag. Naast mijn werk als zwangerschapscoach ben ik zangeres en yogadocent. Het strand is mijn speeltuin voor strandyoga en vrije improvisatie zang is mijn manier om de verbinding te voelen met de bron.

Ik zing, ik dans, ik geniet, ik leer en iedere dag kijk ik hoe ik een nog betere versie van mijzelf kan leven om de wereld en de mensen om mij heen met mijn energie te dienen.

Ik hoop anderen te inspireren ook hun beste leven te leiden door op een bewuste manier te leven en voor zichzelf te zorgen. Want als je je bewust bent van wat zich binnenin jou afspeelt dan kan je creëren wat je wilt en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Ik geloof namelijk dat iedereen zijn eigen werkelijkheid creëert met zijn mindset.

En door positief af te stemmen ontstaat er flow, kunnen er magische momenten ontstaan en gebeuren er soms wonderen.

Op deze website vind je mijn aanbod op het gebied van zwangerschap en bevallen, hatha en strandyoga, essentiele olien, zangavonden en stemcoaching.

Heb je een vraag?
Misschien vind je het antwoord ergens op deze website.
Neem anders gerust contact met mij open ik zal je met liefde verder op weg helpen.
Of vul onderstaande checkbox in om inspirerende blogs en actuele informatie en aanbiedingen te ontvangen.

Liefs,
Aurora

Deel hier je ervaring!