Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

De wekelijkse lessen zwangerschapsyoga zijn toegankelijk voor iedereen die zwanger is.

Er zijn 2 lessen op vrijdagochtend.

09.30-10.45 tweede trimester. Toegankelijk vanaf veertien weken zwangerschap. De oefeningen zijn gericht op balans, stabiliteit en beweging: drie factoren die van invloed zijn op het welzijn van de aanstaande moeder en (de ligging van) de baby. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het verlichten en/of voorkomen van veel voorkomende ongemakken en is er ruimte voor bewust ademen en meditatie. Iedere les eindigt met een lange ontspanningsoefening.

11.00-12.15 derde trimester. Toegankelijk vanaf 25 weken zwangerschap. In deze les meer aandacht voor de bevalling, met bekkenbodem oefeningen, geboortehoudingen en ademhalingsoefeningen.

We werken in kleine groepen dus er is veel individuele aandacht.
Om nog beter voor te bereiden op de bevalling wordt aangeraden de cursus Mooi Bevallen of de partnerworkshop Natuurlijk bevallen met massage, acupressuur en essentiele olien te volgen.
Yoga ervaring is niet nodig.
De lessen vinden plaats het in Haagsch Geboortehuys

IMG_7225  Zwanger vliegenbos

Aanmelden

 

Studio HG

Een gedachte over “Zwangerschapsyoga

  1. Aurora Marcia schreef:

    Hi Stephanie, soms is het vol, meestal is er plek. Je kunt dit via het online registratiesysteem zelf per week en per les bekijken. Je kunt nu een plekje reserveren als je wilt voor dinsdag 16 feb (9 feb. gaat de les niet door vanwege een vakantieweek). Je gaat naar http://www.momoyoga.nl/yogoya om te registreren en reserveren. Het systeem wijst zich vanzelf, mocht je nog vragen hebben mail of bel mij gerust. Warme groet, Aurora

Deel hier je ervaring!