Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga

De wekelijkse lessen zwangerschapsyoga zijn toegankelijk voor iedereen die zwanger is.
Er zijn 2 lessen op vrijdagochtend in het Haagsch Geboortehuys:

09.30-10.45 
Deze les is toegankelijk voor iedereen die zwanger is, vanaf ongeveer 14 weken zwangerschap. De oefeningen zijn net als de tweede les gericht op de naderende bevalling: we oefenen geboortehoudingen, het openen van de heupen en ontspannen van de bekkenbodem. Veel ademen en ontspannen. Echter wordt het onderwerp bevalling als zodanig nog vermeden, rekening houdend met de zwangere vrouwen in een vroeg stadium.
Maximaal zes deelnemers dus er is veel individuele aandacht, de les wordt afgestemd op de samenstelling van de groep.
Deze lessen zijn heel goed te combineren met de cursus Natuurlijk Bevallen, Mooi Bevallen Prive of de Online Basistraining Bevallen.
Yoga ervaring is niet nodig.

11.00-12.15
Deze les is toegankelijk voor iedereen die zwanger is, vanaf ongeveer 25 weken zwangerschap. De oefeningen zijn gericht op de naderende bevalling: we oefenen geboortehoudingen, opvangen van de weeen en ontspannen van de bekkenbodem. Veel ademen en ontspannen.
Maximaal zes deelnemers dus er is veel individuele aandacht.
Deze lessen zijn heel goed te combineren met de cursus Natuurlijk Bevallen, Mooi Bevallen Prive of de Online Basistraining Bevallen.
Yoga ervaring is niet nodig.

We werken in kleine groepen dus er is veel individuele aandacht, yoga ervaring is niet nodig.

Om thuis te kunnen oefenen heb ik de Online Basistraining Bevallen ontwikkeld.
Meer informatie over deze training vind je hier

Wil je samen met je partner werken aan de bevalling dan is er de cursus Natuurlijk bevallen met massage, acupressuur en essentiele olien.

Aanmelden

 

2 gedachten over “Zwangerschapsyoga

 1. Aurora Marcia schreef:

  Hi Stephanie, soms is het vol, meestal is er plek. Je kunt dit via het online registratiesysteem zelf per week en per les bekijken. Je kunt nu een plekje reserveren als je wilt voor dinsdag 16 feb (9 feb. gaat de les niet door vanwege een vakantieweek). Je gaat naar http://www.momoyoga.nl/yogoya om te registreren en reserveren. Het systeem wijst zich vanzelf, mocht je nog vragen hebben mail of bel mij gerust. Warme groet, Aurora

 2. Cathrineke de Letter schreef:

  Vanaf 14 weken zwangerschap heb ik de lessen gevolgd bij Aurora. Naarmate de zwangerschap vorderde, werd het voor mij steeds concreter waar we aan werkten. De vrijdagochtend bracht echt een moment van ontspanning.
  Tijdens de bevalling bleek hoeveel ik aan de lessen heb gehad. De houdingen en vooral de ademhalingstechnieken hebben me goed door de eerste fase van de bevalling heen geholpen. Ik kon de weeën goed opvangen en de ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgden ervoor dat ik mijn energie goed wist in te zetten.
  Hoeveel kracht je kunt halen uit ademhaling en focus was erg mooi om te ervaren.

  Aurora, heel erg bedankt!

Deel hier je ervaring!