Workshop Kleur Je Zwangerschap zondag 8 februari VitaNova Den Haag

Op zondag 8 februari zal de eerste workshop van Kleur Je Zwangerschap in Den Haag worden gegeven door Aurora Marcia in samenwerking met kunstenaar Avi Lev.

Kleur je Zwangerschap is de eerste workshop in Nederland die op deze unieke manier aandacht besteedt aan de partner en het ongeboren kindje. Door datgene wat je doet met bewuste aandacht te doen, ontstaat er een grotere verbondenheid met jezelf, het kindje in je buik en je partner. Tijdens de workshop Kleur je Zwangerschap is hier alle ruimte voor. Bij het beschilderen van de buik is het resultaat van ondergeschikt belang. Juist het proces van aanraking en aandacht maakt het zo waardevol,  alle aandacht gaat naar het kindje en hoe het hierop reageert waardoor je volledig aanwezig bent in het moment. Dit in combinatie met praktische voorlichting maakt deze workshop zo een unieke ervaring.

Lokatie: Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova, Tasmanstraat 126 Den Haag
Tijdstip: 10.30-13.00
Prijs: de introductieprijs voor deze workshop op de nieuwe lokatie in Den Haag bedraagt slechts €99,-. Meld je daarom snel aan want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en vol is vol!

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: