Retraites

Tijdens dit weekend haal jij het beste uit jezelf!
Niet door hard te werken, maar juist door vanuit diepe ontspanning en moeiteloosheid te bewegen. Verbinding is het thema, met yoga, adem en je stem. 

Ga direct naar de website van MyOwnRetreat

Aardende yogales

De yogales op vrijdagavond is aardend en gericht op het aankomen, het landen, het zakken in het lijf en in het bekken. Uit het hoofd, in je lichaam. Je staat even stil bij hoe je je op dat moment voelt en wat jouw intentie is voor het komende weekend.

Ontwaken met een helende ademreis (open les)

Zaterdagochtend rol je zo je bed uit, je matje op. Adem haal je niet, maar stroomt vanzelf je lichaam in. Dat is het uitgangspunt van deze helende reis. Een verlengde en vertraagde uitademing in combinatie met de liggende yoga-oefeningen geven je lichaam de ruimte voor een diepe ontspanning. Je maakt de connectie met je bekken en je levensenergie, opdat je vol goede zin aan de dag kunt beginnen. 

Verbindende DO-in yogales met de meridiaanstrekkingen 

Na het ontbijt is het tijd om je lichaam verder wakker te maken met de Masunaga strekkingen. Met het zachte, beeldende ademen laat je de energie in alle 12 de meridianen en hun uitbreidingen voluit stromen, opdat alle beweging vanuit zachte kracht ontstaat. 

Diep ontspannende ademwerk sessie 

Voor wie nog een laagje dieper wil gaan en overtollige ballast wil opruimen is er de verbonden ademwerk sessie. Onder begeleiding van meerdere ademwerk facilitators, adem je gedurende een uur op een bewuste, verbonden manier. Dit kan van alles losmaken en we nodigen je uit om volledig aanwezig te blijven met datgene wat je voelt en ervaart. Hierdoor creëer je ruimte voor heling op fysiek, mentaal en spiritueel gebied. Een verbonden ademwerk sessie wordt vaak ervaren als diepgaand, verhelderend en verbindend, zeker als je je intentie meeneemt in de sessie. Met een open ademhaling en een open hart voel je je na de sessie weer een stuk lichter. 

Bevrijdende stemsessie

In de avond is er een open les, waarin je experimenteert met je stem. Je opent je chakra’s met ieder hun eigen klank en ervaart hoe de energie weer voluit kan stromen, hoe bevrijdend dit kan werken. We sluiten af met het zingen van een of enkele mantra’s.  

Dans je vrij!

Op zondagochtend omarmen we de energie van intuïtief bewegen op muziek. Voel hoe de muziek je uitnodigt om vrij te bewegen en laat je leiden door je lichaam, het weet de weg. Alle mentale weerstand verdwijnt, de laatste restjes spanningen verdwijnen en je voelt je daarna heerlijk opgeruimd.

Integrerende yogales 

De laatste yogales van dit weekend biedt ruimte voor integratie. Deze les is volledig afgestemd op de behoeften van de groep en ieder individu, op dat moment. Wat heb jij nog nodig en hoe ga je naar huis? Wat je niet mee wilt nemen laat je achter en met vernieuwde vitale energie ga je huiswaarts.

Er is ruim keuze uit 1, 2, of 3/4 persoons kamers, met of zonder een eigen badkamer. Er zijn ook beperkte plaatsen beschikbaar op het prachtige terrein voor campervans, caravans, vouwwagens en tenten.

Wees er snel bij en schrijf je nu in om je plek te reserveren!