Contact

YOGOYA
Aurora Marcia van den Berg

Postadres:
Kruisbeklaan 17
2566CL Den Haag

e-mail: auroramarcia@hetnet.nl
tel: 0621216250
K.v.K. 34352973
btw NL168911309B01

Haagsch Geboortehuys:

Goudenregenstraat 99
Den Haag (Bomenbuurt)

Stevinstraat 94
Den Haag (Scheveningen)

7 reacties

 1. hallo,

  ik kan het tarief voor de zwangerschapsyogales op de vrijdagochtend niet terugvinden. ook de locatie is mij niet duidelijk. als dit in amsterdam noord is, ben ik geinteresseerd.

  ik hoor graag

  mvg
  noelle

  1. Hallo Noëlle! Vrijdagochtend is in Ijburg, proefles gratis, 10 x kaart 150,-. In noord geef ik alleen op woensdagavond les. Als je in het rooster op de lokatie klikt krijg je info over de Lokatie met prijzen etc. Maar als je nog vragen hebt mail of bel gerust nog een keer! Groet, Aurora van den Berg

 2. Hoi Aurora,
  Heb je nog leuke ‘credentials’, of opleidingen/kennis in een cv? Misschien staat het wel op de site, maar kan het niet vinden. Dankje alvast voor je antwoord!
  Karin.

  1. Hallo Karin, het klopt dat je het niet kunt vinden want het staat (nog) niet op de site. Ik heb mijn yoga opleiding gevolg bij Yogateacher Amsterdam. Mijn kennis m.b.t. de zwangerschap en bevalling heb ik opgedaan bij Sanne Kerkhof (yoga), Carita Salome (Mensendieck) en Carla Wieske (haptonomie). Het geleerde heb ik in de praktijk mogen brengen bij de geboorte van mijn dochtertje, wat een prachtige thuisbevalling was. Dit in combinatie met veel zelfstudie (o.a. hypnobirthing technieken hebben mijn interesse) heeft al met al geleid tot mijn eigen lesmethode. Daarnaast woon ik regelmatig voorlichtingsavonden van verloskundigen of geboortecentra bij om op de hoogte te blijven van de reguliere gang van zaken in Amsterdam en omstreken. Momenteel studeer ik bij Elisabeth Wesseling (Unide Den Haag, erkende opleiding zwangerschapsyoga docente) ter verdere verdieping. Een heel verhaal, ik zal het binnenkort eens op de website zetten!

 3. Hallo,

  Mijn partner en ik willen ons graag inschrijven voor de cursus kleur je zwangerschap op 8 februari.

  Ik hoor graag van u.

  MVG

  Georgina Weijers

  1. Beste, Hoe komt deze mail bij mij terecht? Toevallig (of niet?) ben ik nieuwsgierig naar dit onderwerp. Graag hoor ik van u! Karin Al, Yoga Kamala. Date: Fri, 23 Jan 2015 20:50:44 +0000 To: alletje@hotmail.com

 4. Hallo, geeft u nog les in Amsterdam noord en, zo ja op welke dagen? Het gaat om zwangerschapsyoga.
  Mvg, Yvonne

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: