AromaTouch Technique

Verbeter je stemming en verminder stress en toxische lading met een zachte aanraking van AromaTouch

De AromaTouch techniek is een klinische benadering om essentiële oliën toe te passen. De methode is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Tijdens de AromaTouch krijg je 8 oliën aangebracht in een bepaalde volgorde zodat de ene olie de andere kan versterken. Allereerst wordt er een basislaag gefractioneerde kokosolie aangebracht, zodat de essentiële oliën extra goed door het lichaam worden opgenomen. De oliën worden aangebracht op je rug en onder je voeten en het hoofd wordt ook meegenomen in de behandeling.

De techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en zeer doeltreffend door het gebruik van CPTG gecertificeerde essentiële oliën. Intuïtief omdat de hoeveelheid essentiële oliën wordt aangepast aan de ontvanger. Dit varieert van 1 tot 5 druppels per olie hetgeen afhankelijk  is van lichaamsgewicht, gevoeligheid en eventuele klachten. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De oliën in combinatie met de techniek zorgen voor het in balans brengen van het sympathisch en parasympatisch zenuwstelsel én voor een ongeëvenaarde ervaring voor de ontvanger. Je komt met een heerlijk ontspannen gevoel van de tafel af.

De Aromatouch behandeling ondersteunt het lichaam op de volgende vier gebieden:

1. Stress vermindering

Balance & Lavendel

Balance & Lavendel

De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan. Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aromatouch als eerste op het verminderen van stress. Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen. 

2. Versterken van het immuunsysteem
Melaleuca Ongaurd

Melaleuca & On Guard

Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden. De tweede fase van de AromaTouch focust zich daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost te geven. Hoe beter ons immuunsysteem, hoe beter ons lichaam in staat is zich te verdedigen.

3. Verlichting van pijn en ontsteking 
Aromatouch Deepblue

AromaTouch & Deep Blue

In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen.
Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen?
De oliën Deep Blue en AromaTouch ondersteunen je lichaam in dit proces. 

4. Bevorderen van homeostase
Wild orange Pepermunt

Wild Orange & Pepermunt

Homeostase is een toestand waarvan alle functies in het lichaam in evenwicht zijn.
Door deze drukke maatschappij ervaren we vaak een vlucht of vechtreactie.
In deze toestand zijn we in uiterste paraatheid en kunnen dan heel snel denken en reageren.
Als we te lang in deze toestand blijven zal dit vroeg of laat zijn tol eisen van ons lichaam.
Daarom is het belangrijk om je lichaam in balans te brengen.
De vierde en laatste fase helpt hierbij

 

Aromatouch Technique

Aromatouch

Gun jij jezelf ook zo'n heerlijke behandeling en wil je je immuunsysteem een boost geven?

Een behandeling duurt ongeveer een uur en de investering in je gezondheid bedraagt €55,-.

Je krijgt direct inzage in mijn agenda Powered by ConvertKit

3 gedachten over “AromaTouch Technique

 1. carolien schreef:

  Lieve Aurora,

  Het was een mooie ervaring om de aroma-touch te ontvangen. Alleen al het prettig ingerichte kamertje, het bijzondere chocolaatje bij de thee en dat alles zo verzorgd is, is genieten. Jouw aanpak is heerlijk rustig en ik mocht kiezen: een muziekje erbij of liever wat uitleg. Je zei dat het geen massage was, toch was het heerlijk ontspannend, de geurlagen op de rug en bij mijn voeten viel ik in slaap. Ik had die dag geen andere afspraken en weet dat zo’n dag dan meestal opgaat aan getwijfel en verplichtingen, maar nu was ik zelfbewust, evenwichtig, “In Balans” om maar een modeterm te gebruiken en fietste zo door naar het Gemeentemuseum om me daar in alle rust te laven aan kunst en schoonheid. Heerlijk!

  Carolien

  • Aurora Marcia schreef:

   Lieve Carolien, wat heerlijk om te horen dat je er zo van genoten hebt! Het was mij ook een waar genoegen om jou dit mooie geschenk van de oliën te mogen geven 🙂

 2. Anoniem schreef:

  Lieve aurora
  Ook ik heb mogen genieten van de heerlijke ervaring…sluit me aan bij carolien over de sfeer en de zorg en ik voelde me dichtbij mezelf…kwetsbaar en zacht…heel fijn…ipv door lopen ging ik lekker naar huis en heb mijn rust gepakt
  Dank dank nogmaals
  Liefs marion

Deel hier je ervaring!