AromaTouch

De AromaTouch techniek is een lichaamsbehandeling waarbij laag op laag acht verschillende essentiële oliën op de rug en voeten worden aangebracht. Deze methode is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De techniek is zowel eenvoudig als intuïtief en zeer doeltreffend door het gebruik van CPTG gecertificeerde essentiële oliën. Intuïtief omdat de hoeveelheid essentiële oliën wordt aangepast aan de ontvanger. 
Dit varieert van 1 tot 5 druppels per olie hetgeen afhankelijk is van lichaamsgewicht, gevoeligheid en eventuele klachten. Tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld wordt gebruik gemaakt van een zeer lichte dosering.
Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten (gerelateerd aan de organen) van de rug en de voeten. De oliën in combinatie met de techniek zorgen voor het in balans brengen van het sympathisch en para-sympathisch zenuwstelsel én voor een ongeëvenaarde ervaring voor de ontvanger.
Je komt met een heerlijk ontspannen gevoel van de tafel af (voor zwangeren is er een speciale zwangerschaps massagetafel beschikbaar, alleen in de Stevinstraat)

De Aromatouch behandeling ondersteunt het lichaam op vier gebieden:

Balance & Lavendel voor stressvermindering
De meeste mensen ervaren tegenwoordig meer stress dan hun lichaam en geest aankan.Stress kan voor veel ongemak zorgen in het lichaam. Daarom focust Aromatouch als eerste op het verminderen van deze stress.
Je lichaam ontspant en een ontspannen lichaam kan beter de aangebrachte essentiële oliën opnemen.

Melaleuca en OnGuard ter versterking van het immuunsysteem
Het immuunsysteem is een verdedigingsmechanisme met als doel indringers of veranderde eigen cellen te bestrijden.
De tweede fase van de AromaTouch geeft daar waar het nodig is je immuunsysteem een boost.Hoe beter je immuunsysteem, hoe beter je lichaam in staat is zich te verdedigen 

AromaTouch en DeepBlue ter verlichting van pijn en ontsteking
In de derde fase focust de AromaTouch op het terugdringen van pijn en ontstekingen.
Dat pijn niet leuk is dat weten we allemaal maar wist je dat aanhoudende ontstekingen vaak de oorzaak zijn van chronische aandoeningen?
De oliën Deep Blue en AromaTouch ondersteunen je lichaam in dit proces. 

Wild Orange en Peppermint ter bevordering van homeostase
Homeostase is zelfregulatie van jouw lichaam om inwendig het fysiologisch evenwicht te bewaren.
De vierde en laatste fase ondersteunt dit proces.

Gefractioneerde kokosolie en acht geselecteerde doTerra oliën worden laag voor laag op het lichaam aangebracht, ter ondersteuning van vier verschillende lichaamsprocessen

Een Aromatouch behandeling duurt een uur en kost 70 euro.
Behandelingen worden gegeven in de praktijk ’t Haagsch Geboortehuys of bij mij thuis.

Snel een afspraak inplannen?
Neem contact op via WhatsApp


3 gedachten over “AromaTouch

 1. carolien schreef:

  Lieve Aurora,

  Het was een mooie ervaring om de aroma-touch te ontvangen. Alleen al het prettig ingerichte kamertje, het bijzondere chocolaatje bij de thee en dat alles zo verzorgd is, is genieten. Jouw aanpak is heerlijk rustig en ik mocht kiezen: een muziekje erbij of liever wat uitleg. Je zei dat het geen massage was, toch was het heerlijk ontspannend, de geurlagen op de rug en bij mijn voeten viel ik in slaap. Ik had die dag geen andere afspraken en weet dat zo’n dag dan meestal opgaat aan getwijfel en verplichtingen, maar nu was ik zelfbewust, evenwichtig, “In Balans” om maar een modeterm te gebruiken en fietste zo door naar het Gemeentemuseum om me daar in alle rust te laven aan kunst en schoonheid. Heerlijk!

  Carolien

  • Aurora Marcia schreef:

   Lieve Carolien, wat heerlijk om te horen dat je er zo van genoten hebt! Het was mij ook een waar genoegen om jou dit mooie geschenk van de oliën te mogen geven 🙂

 2. Anoniem schreef:

  Lieve aurora
  Ook ik heb mogen genieten van de heerlijke ervaring…sluit me aan bij carolien over de sfeer en de zorg en ik voelde me dichtbij mezelf…kwetsbaar en zacht…heel fijn…ipv door lopen ging ik lekker naar huis en heb mijn rust gepakt
  Dank dank nogmaals
  Liefs marion

Deel hier je ervaring!