Bewust Verbonden Ademwerk Privé-sessies

Privé-sessies

Bewust verbonden ademwerk is een krachtige methode om je eigen ademhaling te ervaren en te verdiepen.
Hiermee schep je ruimte voor heling op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau.
Een ademsessie kan een enorm ontspannende en verrijkende ervaring zijn en je helpen om dat wat je bezighoudt weer in het juiste perspectief te plaatsen. Het is thuiskomen bij je adem, bij jezelf, iedere keer weer opnieuw. Iedere sessie kan een bijzondere, diepgaande, transformerende ervaring zijn. Ademwerk is geschikt voor een ieder die graag een stap vooruit wil in het leven. Ben je bereid de reis naar binnen te maken en te voelen wat er op dat moment gevoeld mag worden, om vervolgens te kunnen loslaten wat niet meer dient? Je voelt je daarna opgeruimd, vrijer en gedragen waardoor je vrijer en lichter door het leven gaat.

Tijdens een groepssessie word je gedragen door de energie van de groep en datgene wat ons met elkaar verbindt en iedere groepssessie is telkens weer een bijzondere, diepgaande, transformerende ervaring voor de deelnemers.

Twijfel je of een groepssessie iets voor jou is, dan is een privé-sessie een goed alternatief. Er is een aantal contra-indicaties waarbij verbonden ademwerk wordt afgeraden, maar in een privé setting is er vaak meer mogelijk. Een eerste privé-sessie duurt ongeveer 2 uur en de investering is 120 euro. We gaan kijken waar je in je leven een stap vooruit wilt maken door middel van een korte coaching. De tweede en alle volgende sessies kosten 95 euro voor 90 min.

Vul onderstaande formulier in met je vraag en ik neem contact met je op.