Aurora bio

Yoga kwam zo’n vijftien jaar geleden op mijn pad tijdens een burn-out. Door yoga kwam ik weer in contact met mijn gevoel en ik besloot mijn toenmalige carrière als saxofoniste te beëindigen. Ik volgde de Ashtanga Yoga Teacher Training, van het een kwam het ander en voor ik het wist gaf ik yogalessen op diverse plekken in Amsterdam. Na de geboorte van mijn dochter volgde een zwangerschapsyoga opleiding en inmiddels heb ik honderden zwangere vrouwen mogen begeleiden in de voorbereiding op de geboorte van hun kindje. 

Door de ziekte van Lyme, diepe rouw en de overgang tegelijkertijd stond mijn leven vier jaar geleden weer even stil. Een ademsessie tijdens een retraite was mijn redding en bracht mij een diepgaand inzicht: je moet het zelf doen, maar niet alleen. Dit maakte dat ik hulp kon ontvangen en opnieuw verantwoordelijkheid kon nemen voor mijn eigen geluk. De opleiding tot Breathwork Facilitator volgde. 

Door het ademwerk was ik pas werkelijk in staat om verbinding te maken met mijn essentie. Van daaruit ben ik verder gaan onderzoeken met klank. Muziek speelt weer een belangrijke rol in mijn leven, nu met zang. En gaandeweg heb ik ontdekt dat er een danseres in mij schuilt. Bewegen en klinken, al dan niet in stilte of met muziek, je vindt deze elementen allemaal terug in mijn lessen. 

Veel terugkomende thema’s zijn verbinding, voelen, acceptatie, moeiteloosheid en plezier. Het ademen naar het bekken brengt je weer in contact met je eigen kracht en levensenergie.
Ik nodig je uit samen met mij op ontdekking te gaan en met een nieuwsgierige open blik de reis naar binnen te maken, te verbinden met je ware zelf om van daaruit weer de buitenwereld tegemoet te treden.