Beval cursussen

Bereid je voor op de geboorte van je kindje in groepsverband, alleen of samen met je partner

Een hele middag in verbinding met andere zwangere vrouwen, ontspannen, genieten èn op praktische wijze voorbereiden op de bevalling

Een avond met andere stellen, oefenen van beval houdingen, adem- en massage technieken. Praktisch, informatief en ontspannend

Privé
beval cursus

v.a. 80,-

Alleen of samen met je partner voorbereiden op de bevalling, met aandacht voor wat jij nodig hebt op dat moment

Vergoeding van de cursus
Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (een deel van) de kosten van de lessen, afhankelijk van de voorwaarden en je verzekeringspakket.
Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of je hiervoor in aanmerking komt. Yogoya is niet aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten of een andere erkende instantie.
YOGOYA werkt wel nauw samen met Verloskundigenpraktijk ’t Haagsch Geboortehuys en je ontvangt op verzoek een factuur met het logo van het Haagsch Geboortehuys.
Dit is echter geen garantie voor vergoeding van de cursus.

Testimonials

“…Ik heb enorm baat gehad bij de cursus, ik mag echt totaal niet klagen over mijn bevalling. Mijn man heeft mij ook super goed begeleid maar het kwam toch vooral door de cursus dat het zo goed ging…”
Bahar Karacabey 

“….De bevalling is echt heel erg goed verlopen en heb een hele snelle bevalling gehad. Heb mega veel aan je instructies gehad en ben op m’n hurken bevallen. Zonder verdoving. Vond het echt heel goed te doen het bevallen.
Dank voor de instructies…”

Vragen?
Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op

%d bloggers liken dit: