Zwangerschapsyoga

Ontspannen en bewust ademen, in contact met jezelf en het kindje in je buik

Maandag 19.15-20.30 Yoga-centrum Corazon

Tijdens de zwangerschapsyoga les neem je even de tijd om stil te staan, bij alles wat er gebeurt in je lichaam.
Want hoe voelt het nu, met een kindje in je buik?
Met iedere week dat de zwangerschap vordert verandert er wel weer iets.
Dat betekent dat je telkens nieuwe sensaties voelt en ervaart en dat vraagt soms om de nodige aanpassing.
We doen in de lessen staande oefeningen die gericht zijn op het voelen van (een nieuwe) balans.
Je leert goed te aarden, zodat je met beide benen stevig op de grond staat.
Daarnaast doen we oefeningen om het lichaam zachtjesaan voor te bereiden op de bevalling en natuurlijk is er veel ruimte voor de ademhaling en de broodnodige ontspanning.
Alle oefeningen helpen je om bewust te worden van de veranderingen in je lichaam en hoe daarmee om te gaan.
Iedere les biedt je de mogelijkheid even te ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, los te laten en weer opnieuw op te laden. De les is toegankelijk voor iedereen die zwanger is, vanaf 14 weken.

Lesdata
Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen. De laatste les van dit seizoen is maandag 24 juli. De hele maand augustus is er geen les. De eerste les na de zomervakantie is op maandag 4 september. Er is geen les in de herfst- en kerstvakantie.

Het reserveren van een proefles
Een eerste proefles kost 10 euro en je reserveert je plek via het Momoyoga reserveringssysteem.
Ga naar www.momoyoga.nl/yogoya, selecteer de door jou gewenste datum in het lesrooster, klik op ‘boek nu’ en vul je gegevens in. Vermeld bij ‘bijzonderheden’ even je uitgerekende datum, de naam van je verloskundige praktijk en eventuele opmerkingen die relevant zijn voor de yogales.
Selecteer ‘proefles zwangerschapsyoga’ en je betaalmethode (achteraf betalen met tikkie of contant is ook mogelijk).
Je kunt nu met je product je les reserveren.

Vervolglessen reserveren
Doe mee per losse les (15 euro), of met een 5- of 10 rittenkaart.
Een 5-rittenkaart kost 70 euro en is 8 weken geldig.
Een 10 rittenkaart kost 130 euro en is 4 maanden geldig.
Met je kaart kan je vooruit zoveel lessen boeken als je wilt en ben je altijd verzekerd van een plek. Is een les al vol gereserveerd dan kom je op de wachtlijst. Het komt regelmatig voor dat er op het laatste moment een plek vrijkomt. In dat geval ontvang je via de mail een geautomatiseerd bericht vanuit het reserveringssysteem dat je bent ingeschreven.

Annuleren van de les
Ben je verhinderd meld je dan tijdig af via je account, uiterlijk voor 12.00 op de dag zelf. Je plek kan dan worden doorgeschoven naar iemand van de wachtlijst.

Compensatie van gemiste lessen
Vanaf 37 weken zwangerschap wordt geadviseerd per keer te reserveren en betalen. Niet opgemaakte lessen van een rittenkaart kunnen niet worden gerestitueerd, tenzij de lessen zijn geannuleerd vanwege persoonlijke omstandigheden van de docent. Er is echter een uitzondering: in geval van een ziekenhuisopname of wanneer op doktersadvies de lessen moeten worden gestaakt dan kunnen de gemiste lessen van een rittenkaart worden gecompenseerd. In andere gevallen wordt per situatie gekeken of de lessen kunnen worden gecompenseerd in de vorm van een YOGOYA tegoedbon.

Yogastudio Corazon
Het adres van de studio is Goudenregenstraat 89. De les begint om 19.15, je kunt naar binnen vanaf 19.00. Vanwege de les ervoor wordt verzocht niet eerder aan te bellen dan 19.00.
Neem een eigen mat of doek mee om op te liggen.

Vergoeding van de les
Je factuur kun je zelf downloaden vanuit je eigen account. Een aantal verzekeringsmaatschappijen vergoedt (een deel van) de kosten van de lessen, afhankelijk van de voorwaarden en je verzekeringspakket. Informeer bij je verzekeringsmaatschappij of je hiervoor in aanmerking komt. Yogoya is niet aangesloten bij de Vereniging van Yogaleerkrachten of een andere erkende instantie. Yogoya werkt wel nauw samen met Verloskundigenpraktijk ’t Haagsch Geboortehuys. Op verzoek maak ik een aangepaste factuur voor je met daarop het logo van ’t Haagsch Geboortehuys. Dit is geen garantie voor vergoeding van de cursus, maar vergroot wel de kans. 

Testimonials

‘…onwijs bedankt voor de fijne zwangerschapsyoga en je oprechte interesse in je deelnemers.
ik heb het als een warm bad ervaren!…’

‘….Met dank aan jouw goede yoga lessen was ik goed in staat om de weeën op te vangen en de rust tussen de weeën te pakken. Ze vroegen na de bevalling zelfs of ik aan yoga had gedaan, dus die kun je in je zak steken!….’

Zorg goed voor jezelf en het kindje in je buik met zwangerschapsyoga.
Vragen?
Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op

%d bloggers liken dit: