Epi-no, voor een betere bevalling en sneller herstel

Ik had er al eens van gehoord, maar tijdens het zwangerschapsyoga congres 2012 van Samsara werd hij opnieuw onder de aandacht gebracht: de Epi-no. Ik werd zo enthousiast van de verhalen en de cijfers, dat ik direct besloot mij als informatie- en verkooppunt aan te melden.

Epi-no  betekent letterlijk: geen episiotomie. Het is een hulpmiddel dat de kans op een knip en/of inscheuren tijdens de bevalling aanzienlijk kleiner maakt. Kijk in de winkel voor meer informatie of als je wilt weten hoe je de Epi-no kunt bestellen

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: