Kleur je zwangerschap

Onlangs heb ik de docententraining gevolgd voor de workshop Kleur je zwangerschap. Wat een mooie workshop, waarbij de partner de buik van de zwangere vrouw beschildert. Daarbij gaat het niet om het resultaat, maar om het proces. Een proces waarbij intimiteit en contact met het kindje in de buik een grote rol speelt.

In het voorjaar van 2015 zal YOGOYA de eerste workshop gaan verzorgen in Den Haag. De eerste datum kan worden geprikt zodra de lokatie bekend is. Weet jij misschien een sfeervolle plek in Den Haag voor deze bijzondere workshop? Dan hoor ik dat graag van je.

Kleur je Zwangerschap is de eerste workshop in Nederland die op deze unieke manier aandacht besteedt aan de partner en het ongeboren kindje. Kijk voor meer informatie over de workshop op www.kleurjezwangerschap.nl

KJZ Logo

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: