Webinar essentiele olien

Soms zijn er gebeurtenissen in je leven waardoor je ineens op een heel nieuw spoor terecht komt. Een ernstige ziekte van een familielid was voor mij een reden om mij nog meer te gaan verdiepen in gezondheid in het algemeen en het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van ons lichaam in het bijzonder.

In mijn zoektocht naar ondersteunende therapien ben ik terecht gekomen bij de essentiele olien van doTerra. Essentiele olien zijn de extracten van plantaardig materiaal waarin zich de stoffen bevinden die een plant gebruikt om zich te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Er zijn vele olien op de markt verkrijgbaar, vaak onder de naam etherische olien en veelal bewerkt met synthetische stoffen. De olien van doTerra echter hebben zo een zuivere kwaliteit dat ze van hoge therapeutische waarde zijn.
Ze zijn plantaardig en puur, dat wil zeggen zonder toevoegingen en volledig vrij van toxische stoffen (stoffen die ons lichaam veel energie kosten om ze te verwerken en erg schadelijk kunnen zijn).
Al gauw wist ik dat ik deze bijzondere olien wilde gaan delen met mijn omgeving.
Want hoe kan ik dat niet doen als ik keer op keer geconfronteerd wordt met de krachtige werking van deze pure olien?

Verdien 100 gratis productpunten t.w.v. ongeveer €100,-!
Wil jij jouw gezondheid en dat van je gezin op natuurlijke wijze ondersteunen?
En heb jij serieus interesse in de olien van doTerra en denk je er ook over om je in te schrijven? Dan is dit het juiste moment want doTerra heeft nog een geweldige actie lopen tot einde van de maand. Wie zich namelijk inschrijft uiterlijk 28 februari en dat op een slimme manier doet verdient 100 gratis product punten, wat ongeveer gelijk is aan €100,- !
Ik wilde jullie deze actie niet onthouden want dat is een mooi extraatje waarmee je je assortiment direct al op een mooie manier kunt uitbreiden. En ik help je graag met de inschrijving om op een zo goedkoop mogelijke manier de olien te kunnen aanschaffen.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op donderdag 23 februari (20.30u) houd ik samen met Ioana Voiculescu een webinar hierover onder de titel NewYear NewYou om de actie toe te lichten.
We vertellen je dan alles over de mogelijkheden van inschrijving en er is ruimte voor het beantwoorden van vragen.

Noteer deze datum in je agenda en stuur mij een bericht dat je interesse hebt.
Je krijgt dan van mij alvast een informatiepakket toegestuurd en eventuele vragen kan je al vooraf bij mij inbrengen zodat ik ze kan meenemen voor het webinar.
Je ontvangt daarna een link voor de webinar per mail.
En oja, alles is natuurlijk geheel kosteloos.

Voor jou een heerlijke dag gewenst en denk eraan ook even een lekker wandelingetje te maken in het voorjaarszonnetje!

Met een lieve groet,

Aurora

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *