Online Webinar Natuurlijk Bevallen: massage- en acupressuurtechnieken voor tijdens de bevalling.

Op 11 januari 2021 is er weer een online webinar van Natuurlijk Bevallen.
Natuurlijk bevallen is een samenwerking tussen mij en mijn collega yogadocent Charlotte Simons, tevens arts integrale geneeskunde.
Toen Charlotte zwanger was van haar tweede kindje, heeft zij mij gevraagd of ik haar en haar man bij de bevalling wilde ondersteunen.
Tijdens haar bevalling hebben we verschillende technieken toegepast, zoals acupressuur, massage en aromatherapie, wat resulteerde in een droombevalling zoals je die iedere vrouw zou toewensen.
Met de geboorte van haar dochter is ook onze gezamenlijke missie geboren: zwangere vrouwen en hun partner leren hoe zij zelf technieken kunnen toepassen om op natuurlijke wijze hun bevalling te ondersteunen.

De webinar is een live uitzending voor zwangere vrouwen samen met hun partner. We oefenen o.a. massage- en acupressuurtechnieken lekker vanuit je eigen huiskamer. Aanvullend ontvang je online oefenmateriaal voor thuis. 

De training is geschikt voor iedereen die zwanger is, ongeacht de duur van de zwangerschap. Bij een eerste kindje, maar ook heel geschikt als opfriscursus bij een tweede of derde kindje.

In deze training leer je:

  • over het effect van aanraking op je hormoonhuishouding en het belang en de aanmaak van de juiste hormonen,
  • over het effect van beweging en de zwaartekracht,
  • ontspannende massage technieken,
  • acupressuur technieken gericht op versterking van de ween en pijnvermindering. 

Kijk voor meer informatie over deze webinar op de www.natuurlijkbevallen.nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *