Zwangerschapsyoga wachtlijst Studio Vliegenbos

In verband met de voorjaarsvakantie zijn er op  woensdag 26 februari  geen lessen in Studio Vliegenbos Amsterdam noord. Vanaf 5 maart is er weer wekelijks een open les van 18.30-19.45u. Hiervoor is op dit moment een kleine wachtlijst, meld je dus tijdig aan voor deze lessen! De open lessen in Yogadreams Zaandam en de Nieuwe Yogaschool Amsterdam centrum gaan wel door komende week.

Voor de cursus Adem en Ontspanning tijdens de bevalling die start op 5 maart (20.00-21.30) in Studio Vliegenbos zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Deze cursus zal ook in De Nieuwe Yogaschool worden gegeven van 3 t/m 24 april.

Alvast een fijne vakantie!

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: