Intensieve cursus Ontspannen naar de Geboorte

Ben jij zwanger en zoek je nog een cursus om je goed voor te bereiden op de geboorte? En heb je niet zoveel tijd? Dan is deze intensieve cursus wellicht iets voor jou. In vier lessen, waarvan twee met je partner, leer je alles over de ademhaling,  het geboorteproces met de functie van de verschillende hormonen en praktische geboorte houdingen. Wanneer je namelijk begrijpt wat zich afspeelt in je lichaam wordt het gemakkelijker je daaraan over te geven. De vijfde les bestaat uit een workshop babymassage met evaluatie en tips voor een sneller herstel na de bevalling. Gun jezelf en je kindje een goede start, zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en meld je aan!

Woensdag 10 juni t/m 1 juli
Woensdag 8 juli t/m 29 Juli
20.00-21.30
Eerste en vierde les met je partner

Aanmelden

P1030320  P1030578 IMG_4711

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *