FeelGoodFest 1 oktober: pak je rust in de meditatiebus!

Er komt voor het eerst een FeelGoodFest in Den Haag! Op donderdag 1 oktober 2015 is het zover. Bezoekers van het festival kunnen een tour maken door de wijk en zo op laagdrempelige manier kennismaken met de vele FeelGoodbedrijven die zich in het Zeeheldenkwartier bevinden. Het FeelGoodFest brengt je weer even terug naar de kern.

YOGOYA mag natuurlijk niet op het festival ontbreken. Want veel van het aanbod vindt plaats in het Zeeheldenkwartier (bij Vita Nova en Sunshine Yoga). Tweedehands kinderkledingwinkel Achtung! Baby stelt haar volkswagen busje beschikbaar zodat deze zal worden omgetoverd tot een behaaglijk, comfortabel en rustig plekje om je even te kunnen terugtrekken. Om de stilte op te zoeken door te mediteren.

Want in de hectiek van het dagelijkse leven is het goed om af en toe eens letterlijk stil te staan (of te zitten). Even tot 10 tellen, wordt vaak gezegd. Meditatie is een zeer effectieve manier om even op te laden. En dat hoeft helemaal niet lang te zijn. Tijdens een korte meditatiesessie met mij in de meditatiebus leer je een simpele maar zeer doeltreffende oefening. Je kunt jezelf herpakken en krijgt frisse, nieuwe energie. En deze oefening kan je overal toepassen!
Omdat ik alleen met vrouwen werk zijn deze sessies gericht op het vrouwelijke publiek. Dus ben jij moeder, oma, zus, dochter of vriendin, zwanger of niet zwanger, dan ben je van harte welkom in de bus op 1 oktober tussen 14.00-18.00. Een leuke manier om even kennis te maken!
Wil jij jouw momentje voor jezelf reserveren? Dat kan. Via de website van YOGOYA kan je je aanmelden. Vul alleen je naam en geboortedatum in op het aanmeld formulier en vermeld bij bijzonderheden het gewenste tijdstip. Je ontvangt dan van Aurora een bevestiging.
Tot donderdag!
meditatiebus
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Goede doelen

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: