Babymassage en postpartum yoga in het Haagsch Geboortehuys

Baby voetje

“…Met veel plezier heb ik de postpartum lessen van Yogoya gevolgd. Het geven van de babymassage en het oefenen van verschillende yogaposities voor jezelf is een perfecte combinatie na de bevalling.  Je komt tijdens de lessen op een zeer aangename wijze dichter bij je pasgeboren kind. Mijn dochter heeft onwijs van de massage genoten. Nadat we de cursus hebben afgerond geef ik haar nog steeds af en toe een massage en hebben we zo nog steeds veel plezier van de cursus. Ook leer je om je te concentreren op je eigen herstel. Deze holistische aanpak om moeder en kind de ruimte te geven beviel me uitermate goed. De groepsgrootte is zodanig aangepast dat Aurora intensief op de wensen van iedere deelnemer kan ingaan. Na de les voel je je rustig en gefocust en heb je een speciale band met je kind opgebouwd. Ik kan iedere jonge moeder aanraden om deze cursus te volgen…”
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Diversen

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: