Praktijkdag zwangerschap en voeding

Wordt jij je ook steeds meer bewust van het belang van een gezonde voeding? Op de Gezondheidsbeurs ontmoette ik Rika Lukac, de schrijfster van het boek ‘Innesteling’, over fertiliteitsyoga en voeding. Dit boek bevat een schat aan informatie over hoe voeding en stress van invloed kunnen zijn op het proces van zwanger worden en zwanger blijven. Haar grote inspirator is Dorothe Lueb, Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair kPNI docent en Msc io. Dorothe heeft haar praktijk in Friesland, maar zij is bereid voor een praktijkdag ‘zwangerschap en voeding’ naar Amsterdam te komen!

Werk jij met zwangere vrouwen en ben je geïnteresseerd in voeding? Dan mag je deze dag absoluut niet missen! Verder is deze dag geschikt voor iedereen die interesse heeft in het onderwerp. De lesstof wordt helder en duidelijk uitgelegd zodat deze ook zonder medische basiskennis goed te volgen is. Meld je aan via auroramarcia@hetnet.nl.  Doe je dit voor 15 juli a.s dan betaal je het early bird tarief en ontvang je 10 euro korting!

Groente

Waarom deze dag?

Een zwangerschap verloopt niet altijd even vlekkeloos. Het ‘gewoon’ zwanger worden is vaak al het eerste probleem. Is dat eenmaal gelukt dan is het een kunst om ook zwanger te blijven. En zijn we de eerste periode ‘veilig’ doorgekomen dan is het nog maar afwachten of we ‘probleemloos’ door de rest van de zwangerschap rollen. En is het kind eenmaal geboren dan zijn we er nog niet: sommige kinderen krijgen uitslag of eczeem, darmkrampen of stuipen, zijn allergisch of huilen de hele dag.

Tijdens deze themadag gaan we de verschillende ontwikkelingsfasen van het kind in kaart brengen. Bij elke fase gaan we kijken waar de knelpunten zitten; wat er nodig is (of juist niet) om de fase goed te doorlopen; en vooral, wat de specifieke vitamine, mineralen of aminozuur behoefte is. Meestal is het gewoon een kwestie van aanpassing van het voedingspatroon, soms is er iets meer voor nodig.

Datum: zondag 8 september
Tijd: 10.30-17.00
Prijs: 85 euro inclusief reader en hand-out, koffie, thee en lunch. Early bird 75 euro (betaal voor 15 juli a.s)
Aanmelden: mail  auroramarcia@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *