Back in shape met Mom in Balance

Soms is het lastig werk en privé gescheiden te houden… Zo stond ik vanmorgen om 10.00 in het Vondelpark bij de Back in Shape les van Mom in Balance. De Back in Shape is een buitentraining  voor pas bevallen moeders. Omdat ik zelf op zoek was naar een bootcamp bij mij in de buurt, die in mijn schema paste, ben ik op de website van Mom in Balance gestuit en had ik mij aangemeld. Nu is voor mij de bevalling inmiddels alweer bijna 3 jaar geleden, maar zo kon ik meetrainen met mijn eigen doelgroep, leuk en leerzaam!

Mom in balance

Ik werd hartelijk ontvangen door instructrice Meike, fysiotherapeut en zelf moeder van 3 kinderen. Ze leidde ons door een warming up, spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam en veel herstellende buikspieroefeningen en bekkenbodemspieroefeningen, afgewisseld met af en toe een klein rondje rennen. Tijdens het oefenen gaf Meike veel tips en informatie, over onderwerpen waar men zoal tegenaan loopt en bij Meike ben je duidelijk in goede handen. In deze groep deed ook een aantal zwangere vrouwen mee, dus die kregen specifieke instructies of aanpassingen.

Heerlijk, zo in de buitenlucht, en het sociale aspect van deze workout mag zeker ook niet onderschat worden, want hoe fijn is het om even met andere moeders ervaringen uit te wisselen. Sommige moeders hadden zelfs hun baby meegenomen in de kinderwagen, hoe ideaal! Ik kan daarom iedere pas bevallen moeder deze workout aanbevelen. En ben je weer ‘back in shape’ dan ga je verder met de Mom in Shape lessen. Voor zwangeren is er het Gezond en Energiek Zwanger pakket. Mom in Balance geeft lessen door heel Nederland, in Amsterdam in het Vondelpark, Westerpark, Beatrixpark, Oosterpark, Diemerpark en Flevopark.

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: