zaterdag 11 april Feestelijke opening Haagsch Geboortehuys

Verloskundepraktijk Sportlaan wordt ’t Haagsch Geboortehuys met een nieuwe locatie erbij aan de Goudenregenstraat 99. Op deze lokatie gaat vanaf 15 april de wekelijkse hatha yogales voor zwangeren van start. Deze open les is toegankelijk voor iedereen die zwanger is, vanaf veertien weken zwangerschap. De oefeningen in de les zijn gericht op balans, stabiliteit en beweging: drie factoren die van invloed zijn op het welzijn van de aanstaande moeder en de (ligging van) de baby. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het verlichten en/of voorkomen van veel voorkomende ongemakken en is er natuurlijk ruimte voor bewust ademen en meditatie. Iedere les eindigt met een lange ontspanningsoefening. We werken in kleine groepen dus er is veel individuele aandacht; yoga ervaring is niet nodig.

De lessen zijn van 19.45-21.00. Op woensdag 15 april is er een eerste gratis proefles, reserveer hier een plek als je wilt meedoen.

Zaterdag 11 april is de feestelijke opening van het Haagsch Geboortehuys. Tussen 13.00 en 17.00 is iedereen welkom om een kijkje te nemen op deze mooie lokatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *