Binnenkort: Hatha yoga voor zwangeren bij Haagsch Geboortehuys

Hoera, er is een lokatie gevonden waar de hatha yogalessen van start kunnen gaan! Voor Verloskunde praktijk Sportlaan is er veel in beweging door de verhuizing van het Haga ziekenhuis naar het nieuwe gebouw op de Leyweg. Een van de redenen voor de Verloskunde praktijk om uit te breiden met een tweede lokatie. De nieuwe lokatie op de Goudenregenstraat heeft de prachtige naam het Haagsch Geboortehuys gekregen. En daar mag ik nu gaan lesgeven.

De kleine ruimte is geschikt voor maximaal 5 personen en we zullen dan ook gaan werken met kleine groepjes. Dat geeft veel ruimte voor individuele begeleiding wat ik zeer prettig werken vindt. We starten met een avondles op de woensdagavond met hopelijk snel uitbreiding naar meer lessen. De exacte tijd en startdatum van deze les worden snel bekendgemaakt. En ook babymassage zit in de planning, houd daarvoor de berichten in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *