Binnenkort: Hatha yoga voor zwangeren bij Haagsch Geboortehuys

Hoera, er is een lokatie gevonden waar de hatha yogalessen van start kunnen gaan! Voor Verloskunde praktijk Sportlaan is er veel in beweging door de verhuizing van het Haga ziekenhuis naar het nieuwe gebouw op de Leyweg. Een van de redenen voor de Verloskunde praktijk om uit te breiden met een tweede lokatie. De nieuwe lokatie op de Goudenregenstraat heeft de prachtige naam het Haagsch Geboortehuys gekregen. En daar mag ik nu gaan lesgeven.

De kleine ruimte is geschikt voor maximaal 5 personen en we zullen dan ook gaan werken met kleine groepjes. Dat geeft veel ruimte voor individuele begeleiding wat ik zeer prettig werken vindt. We starten met een avondles op de woensdagavond met hopelijk snel uitbreiding naar meer lessen. De exacte tijd en startdatum van deze les worden snel bekendgemaakt. En ook babymassage zit in de planning, houd daarvoor de berichten in de gaten!

Door Aurora Marcia

Zwangerschapscoach en ademwerk facilitator

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: