Superactie: win een Epi-no Delphine of Mama TENS My-time!

Wil jij je optimaal voorbereiden op de bevalling? Doe mee met de workshop Kleur Je Zwangerschap en maak kans op een gratis Epi-no Delphine of Mama TENS My-time!
 mamatens-geboorte-tens-om-de-pijn-van-uw-weeen-teEpino DelphineKJZ Logo
De volgende datum voor de workshop Kleur Je Zwangerschap in Den Haag is zondag 19 juli en onder de deelnemers zal na afloop een loting worden gehouden. De winnaar heeft de keuze uit een van de twee. Wil jij schade tijdens je bevalling voorkomen en kies je voor de Epi-no? Of heb jij meer behoefte aan een vorm van pijnstilling, een die geen invloed heeft op jouw lichaam of dat van je baby en kies je voor de geboorte TENS? Meld je dan nu aan voor de workshop op 19 juli en maak kans!
De workshop zal weer worden gehouden in de intieme sfeervolle ruimte van het Haags Borstvoedingscentrum Vita Nova, van 13.00-15.30 en wordt verzorgd door docenten Aurora van den Berg en kunstenaar Avi Lev. Voor een sfeerimpressie zie de slideshow hieronder.
Tijdens deze workshop leer je over het geboorteproces, hormonen en het effect van aanraking tijdens de bevalling. In een ontspannen sfeer maken jij en je partner bewust contact met je baby en creëert je partner een eigen, originele schildering op jouw buik! Van dit proces worden foto’s gemaakt door een professioneel fotograaf. Een onvergetelijk uitje met een blijvende herinnering dat jullie kennis en vertrouwen in de bevalling zal vergroten.

Deel hier je ervaring!