Infomiddag essentiële oliën tijdens de zwangerschap en bevalling

Speciaal voor zwangeren organiseer ik deze vrijdag een infomiddag essentiële oliën. Als je zwanger bent komt er heel veel op je af en verandert er veel in je leven. Je wordt je meer bewust van je eigen gezondheid. De verantwoordelijkheid voor het nieuwe leven in de buik vraagt om een andere, bewuster manier van leven. Prikkels komen veel sterker binnen dan gewoonlijk want de zintuigen worden aangescherpt. Dat is nodig want op die manier hoor, zie, ruik, proef en voel je veel intenser en intuitief voel je beter aan wat goed voor je is.

Vooral geuren komen sterker binnen. Vaak wordt ineens een grote afkeer ervaren van bepaalde geuren zoals tabak, koffie of synthetische schoonmaakmiddelen. Maar ook kan je intens genieten van een heerlijk geurende bos bloemen of de geur van vers gebakken brood.

Geur spreekt een van onze oerzintuigen aan. Een geur kan ons meenemen naar onze oudste herinneringen en kan direct onze stemming beïnvloeden. Precies om die reden kunnen essentiële oliën worden gebruikt om ons te helpen om te ontspannen of om gevoelens van blijdschap of vreugde te ervaren. En om die reden worden essentiële oliën steeds vaker ingezet tijdens de bevalling en tijdens de zwangerschap.

Sinds twee jaar gebruik ik de essentiële oliën van doTerra en ze zijn niet meer uit mijn leven weg te denken. In mijn tas draag ik altijd mijn kleine etuitje met mij mee zodat ik mijn favoriete oliën altijd bij de hand heb. Toen mijn vriendin en collega Charlotte zwanger was heb ik haar ook zo’n etuitje gegeven met een aantal oliën die goed van pas zouden kunnen komen tijdens de geboorte van haar tweede kindje. Hieruit is het idee ontstaan om mijn ‘eigen’ geboortekitje samen te stellen.

Aanstaande vrijdagmiddag is er een infomiddag in het Haagsch Geboortehuys (Goudenregenstraat 99) over de essentiële oliën van doTerra tijdens de zwangerschap en bevalling. We beginnen om 12.30 en het eerste half uur zal ik de basistoepassingen over de oliën bespreken aan de hand van dit geboortekitje.

Daarna is er de gelegenheid om uitgebreid olien te ruiken en ervaren want ik neem mijn koffertje mee met het bijna complete assortiment aan verschillende geuren. En natuurlijk is het mogelijk om het geboortekitje te kopen of andere oliën te kopen of te bestellen. Ik heb ook alvast een paar leuke kerstkadootjes geselecteerd en alles wat ik op voorraad heb is die middag te koop met 10% korting.

Vind je het leuk om meer te leren over de basistoepassingen van essentiële oliën tijdens de zwangerschap of de bevalling meld je dan aan voor deze gratis infomiddag. Je kunt dit doen door te reserveren via je bestaande momoyoga account of door mij even een mailtje te sturen, naar auroramarcia@hetnet.nl.

Een heerlijke week gewenst!

Flyer infomiddag olien.jpg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *