Bewust Verbonden Ademwerk

Bewust Verbonden Ademwerk (Transformational Breathwork)

Bewust verbonden ademwerk is een krachtige methode om je eigen ademhaling te ervaren en te verdiepen.
Hiermee schep je ruimte voor heling op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau.
Een ademsessie kan een enorm ontspannende en verrijkende ervaring zijn en je helpen om dat wat je bezighoudt weer in het juiste perspectief te plaatsen. Het is thuiskomen bij je adem, bij jezelf, iedere keer weer opnieuw. Iedere sessie kan een bijzondere, diepgaande, transformerende ervaring zijn en geschikt voor een ieder die graag een stap vooruit wil in het leven. Ben je bereid de reis naar binnen te maken en te voelen wat er op dat moment gevoeld mag worden, om vervolgens te kunnen loslaten wat niet meer dient? Je voelt je daarna opgeruimd, vrijer en gedragen waardoor je vrijer en lichter door het leven gaat.

Tijdens een groepssessie word je gedragen door de energie van de groep en datgene wat ons met elkaar verbindt en iedere groepssessie is telkens weer een bijzondere, diepgaande, transformerende ervaring voor de deelnemers.

Breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts. Whenever your mind becomes scattered, use your breath as the means to take hold of your mind again.” ― Thích Nhất Hạnh

Een groepssessie duurt ongeveer 3 uur. Je wordt ontvangen met water en thee en maakt kennis met de facilitators. In stilte gaan we naar binnen en stellen we ons aan elkaar voor.
Daarna volgt er uitleg over de sessie, de fases van de sessie, wat vrij verbonden ademen met je kan doen. We leggen uit wat we doen om je zo goed mogelijk te begeleiden. Daarna gaan we op zoek naar een intentie. Dit doen we vaak door middel van een sharing of een visualisatie. Is er iets wat je anders zou willen zien in je leven en wat zit er nog in de weg? Wat mag je loslaten en waar wil je voor ademen? Als je je intentie helder hebt begint de daadwerkelijke sessie, die ongeveer een uur duurt. Daarna is er ontspanning. Soms sluiten we af met klankschalen, stilte, of we luisteren nog wat naar muziek.

Agenda groepssessies
Lokatie Remonstrantse kerk (Laan van Meerdervoort 955)
19.15-22.00

  • 29 februari, donderdag: om je aan te melden Klik hier , noteer activiteit en datum erbij.
  • 28 maart, donderdag: om je aan te melden Klik hier , noteer activiteit en datum erbij.
  • 25 april, donderdag: om je aan te melden Klik hier 
  • 23 mei, donderdag: om je aan te melden Klik hier 

De kosten voor een groepssessie zijn 50 euro. Je wordt begeleid door meerdere ervaren facilitators. Heb je interesse in een groepssessie vul dan je gegevens in bij onderstaande contactformulier met je vraag.

Privé-sessies

Twijfel je of een groepssessie iets voor jou is, dan is een privé-sessie een goed alternatief. Er is een aantal contra-indicaties waarbij verbonden ademwerk wordt afgeraden, maar in een privé setting is er vaak meer mogelijk. Een eerste privé-sessie duurt ongeveer 2 uur en de investering is 120 euro. We gaan kijken waar je in je leven een stap vooruit wilt maken door middel van een korte coaching. De tweede en alle volgende sessies kosten 95 euro voor 90 min.

Vul onderstaande formulier in met je vraag en ik neem contact met je op.