Aurora

Mijn naam is Aurora. Dit is mijn echte naam, al bij mijn geboorte gekregen. De naam betekent: Godin van de Dageraad. Mijn moeder had een vooruitziende blik: alleen wanneer ik bij zonsondergang geboren zou worden zou ik de naam Aurora krijgen. Ik werd geboren om 5.00 in de ochtend en zo gebeurde het dat ik als baby deze naam kreeg.

Op latere leeftijd kreeg ik de koosnaam Goya, wat ‘kleine indiaan’ betekent. En zo kwam het dat mijn bedrijfsnaam later Yogoya werd. Een kleine toespeling naar deze indiaan. Omdat ik mij soms ook wel een beetje een sjamaan voel. Ik hou van het strand. Ik hou van yoga, van zingen, van dansen, met de blote voeten in het zand.

Sinds kort neem ik samen met iemand liedjes op. Want mijn stem mag de wereld in. Heel leuk om te doen en een beetje spannend wel om te delen. Hieronder ons eerste liedje, Aurora’s Song. Geschreven en geproduceerd door Chris T. Rand.
Wil je meer muziek horen van mij?
Ga naar mijn Soundcloud profiel.
Je vindt hier ook oefeningen en meditaties.
Geniet ervan 🙂