Zwangerschaps retraite: yoga en bevalcursus

Zomer retraite: een heel weekend zwangerschapsyoga èn een beval cursus: voor jou alleen of samen met je partner

11-13 augustus 2023 in Kuuroord de Schouw, Noordgouwe (Zeeland)

Even lekker een weekendje er tussen uit.
En dan ook nog met alle aandacht voor je zwangerschap en het kindje in je buik. Een weekend met yoga, heerlijk vegetarisch en (veelal) biologisch eten, lekker luieren aan de rand van het zwembad en je verbinden met andere zwangere vrouwen.

Dat kan deze zomer in Kuuroord de Schouw.

Tijdens deze retraite volg je drie zwangerschapsyoga lessen in een groep met andere zwangere vrouwen en daarnaast is er keuze uit nog eens drie open lessen.
Je kunt kiezen uit dans, stembevrijding of een complete bevalcursus samen met je partner verzorgd door Aurora, of je doet mee aan een van de open lessen Yin Yoga of Yoga Nidra van May Land of Mark van de Leur.

Als je meer behoefte hebt aan rust en je liever wat terug trekt dan laat je die open lessen lekker aan je voorbijgaan. En ontspan je in de prachtige tuin, met een boek aan de rand van het zwembad, boekt een zwangerschapsmassage, of maakt een wandeling in de prachtige Zeeuwse natuur. Alles is mogelijk!

Je partner schrijft zich in voor het speciale relax arrangement, of voor het programma bij een van de andere docenten. Zo kan je dus allebei je eigen yogalessen volgen en samen de beval cursus. En ben je niet alleen met zijn tweeën een lekker weekendje er tussen uit, maar je komt ook nog eens ontspannen en goed voorbereid op de geboorte van jullie kindje thuis!

Kuuroord de Schouw beschikt over sfeervolle kamers en een voortreffelijke keuken. Je kunt ook een eigen tent of camper/caravan mee te nemen. Wees er op tijd bij als je een kamer voor twee wilt boeken. Op de website van MyOwnRetreat vind je alle mogelijkheden en ook een uitgebreid programma van het weekend.
Klik hier om naar de website te gaan:

https://www.myownretreat.com/aurora-van-den-berg

Vergoeding van de les
Tip: ben je aanvullend verzekerd?
Kijk dan eens bij je polisvoorwaarden.
Het kan zijn dat er een bedrag beschikbaar is voor zwangerschapscursussen zodat je misschien ene deel van de retraite vergoed kunt krijgen.
De moeite van het uitzoeken waard!

Testimonials

‘…onwijs bedankt voor de fijne zwangerschapsyoga en je oprechte interesse in je deelnemers.
ik heb het als een warm bad ervaren!…’

‘….Met dank aan jouw goede yoga lessen was ik goed in staat om de weeën op te vangen en de rust tussen de weeën te pakken. Ze vroegen na de bevalling zelfs of ik aan yoga had gedaan, dus die kun je in je zak steken!….’

Zorg goed voor jezelf en het kindje in je buik met zwangerschapsyoga.
Vragen?
Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op

%d bloggers liken dit: