Yoga lessen bij Yoga-studio Corazon

Maandag 19.15-20.30 (vanaf 8 april)
Lokatie Yoga-studio Corazon, Goudenregenstraat 89.

Een heerlijk zachte hatha les, waarbij de adem en het diepere voelen centraal staan. Niet vanuit wilskracht maar met zachtheid en aandacht worden de oefeningen uitgevoerd.
We werken veel met meridiaanstrekkingen en ademen vanuit buik en bekken.
Hierdoor word je je meer bewust van de levensenergie (prana, chi) die door je lichaam stroomt en hoe deze te sturen naar verschillende plaatsen in het lichaam.
Deze les is geschikt voor iedereen die meer lichaamsbewustzijn, een diepere ontspanning en meer energie wil ervaren. Voorheen was deze les op maandagavond een zwangerschapsyoga les. Ben je zwanger dan ben je nog steeds van harte welkom, zolang het goed voelt voor jou kan je meedoen met deze les.

Lesgeld en betalingen gaan via Yoga-studio Corazon.

Per maand € 44,00 één les/week
Proefles € 12,00
Losse les € 16,00
10-lessenkaart € 136,50 drie maanden geldig.
10-lessenkaart € 142,00 vier maanden geldig.
De kaart bij voorkeur vooraf bestellen en betalen door € 136,50 of € 142,00 over te maken naar bankrekening NL84 INGB 0004 3616 65 t.n.v. C. Sturrus onder vermelding van ‘lessenkaart’; meld je tevens aan per mail naar info@yoga-corazon.nl met vermelding van je naam en eventueel je telefoonnummer. We zorgen dan dat er een kaart voor je gereed ligt in de studio. Je kunt ook de kaart aanschaffen in de studio door contant te betalen.

Bij verhindering kun je, wanneer er plaats is, binnen 4 weken de gemiste les(sen) inhalen bij een van de andere lessen in Yoga-studio Corazon.
De opzegtermijn is één maand.
In de maanden juli en augustus is er een aangepast rooster (schema volgt t.z.t)
Zomerlessen € 12,00 per keer.

Meer informatie over het lesaanbod, workshops en cursussen in Yoga-studio Corazon
Klik hier

Woensdag 10.00-11.00
Ook bij Corazon, wekelijks op woensdagochtend nog tot de meivakantie, na de meivakantie op het strand, bij strandtent Maví (voormalig strandpaviljoen Pier32 bij strandslag 6/7).
Dit is een yogales voor iedereen, jong, oud, man, vrouw, zwanger of herstellende van de bevalling.
Meedoen kan nog tot de meivakantie per losse les (14 euro).
Stuur een mailtje naar auroramarcia@hetnet.nl als je wilt deelnemen.