Epi-no

Bij de aankoop van de Epino is het verstandig je te laten informeren door een deskundige. Kies je voor de Delphine of voor de Delphine plus? Bel gerust vrijblijvend voor meer informatie, zodat ik je kan adviseren bij je keuze van het type Epino. Het is ook mogelijk een afspraak te maken om het demonstratiemodel te bekijken.

Bel voor een gratis consult: 0621216250

Epi-no bestellen
Ik kan hem ook voor je opsturen. Na een telefonisch consult maak je het bedrag over naar ING 5822147 o.v.v. type Epi-no en je naam, adres en woonplaats en je krijgt de Epi-no thuisgestuurd.

Wat is de Epi-no?
De Epi-no is een veilig hulpmiddel om met meer vertrouwen en minder last van angstige gevoelens de bevalling tegemoet te gaan. Epi-no betekent letterlijk ‘geen knip’. De kans op een bevalling zonder knip of inscheuring is aanzienlijk groter na gebruik van de Epi-no. Met de Epi-no train je namelijk je bekkenbodemspieren en wordt het geboortekanaal opgerekt. De angst ‘dat het niet past’ wordt daardoor goeddeels weggenomen. het geeft je vertrouwen dat je het kunt. Ook heeft het veel voordelen na de geboorte voor zowel moeder als kind. Minder stress tijdens de geboorte zorgt voor een vlotter herstel van beide. En de moeder heeft minder kans op urineverlies of verzakkingen van de bekkenbodem.

Dus, de voordelen op een rijtje:
– Minder kans op een knip en/of inscheuring
– geoefende bekkenbodemspieren
– kortere persfase
– meer zelfvertrouwen
– vlotter herstel van moeder en kind
– minder kans op urineverlies en verzakking buikorganen

Op www.epino.nl vind je meer informatie over de oorsprong van de Epi-no, prijzen, verschillende uitvoeringen, het gebruik en ervaringen van gebruikers en professionals.

De zin en onzin van Epi-no: Verloskundigen aan het woord.

Bekijk HIER het filmpje van Birgit Schuurman, ook zij beveelt de Epi-no aan!

Een gedachte over “Epi-no

  1. Linn schreef:

    Helaas werkte de epi no niet bij mij. Ik ben vorige week bevallen en heb (ondanks trainen) alsnog een totaalruptuur en knip opgelopen.

Deel hier je ervaring!